Menu Sluiten
België

Over ABN AMRO Lease België

ABN AMRO Lease is financier van investeringen in roerende bedrijfsmiddelen. De financieringsvorm lease maakt het mogelijk om 100% van het investeringsbedrag te financieren. Dit biedt ondernemers ruimte om te ondernemen. Daarom zien wij lease – zeker in deze tijd – als ideale oplossing voor ondernemers en ondernemingen om bedrijfsmiddelen te financieren die horen bij de kern van hun bedrijfsvoering. Voor ons reden om lease nog nadrukkelijker onder de aandacht te brengen.

Wij nemen uw bedrijfsdoelstelling als uitgangspunt
De uitgebreide kennis van bedrijfsmiddelen en sectoren binnen ABN AMRO Lease maakt dat onze lease adviseurs u een totaaloplossing kunnen bieden. Door uw bedrijfsdoelstelling als uitgangspunt te nemen bieden wij complexe lease constructies en maatwerkoplossingen die voor uw investeringsbehoefte optimaal zijn. Daarnaast bieden wij diverse lease oplossingen voor starters, midden en kleinbedrijf, publieke instellingen en groot zakelijke ondernemingen in alle sectoren.

Europese lease-activiteiten
ABN AMRO Lease is in Europa een vooraanstaande speler op het gebied van leasing en objectfinanciering. Met zo’n 230 medewerkers bedienen wij de markt in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en België.

ABN AMRO Lease België is lid van de Belgische leasevereniging.