Einde uitstel van betaling

leasetermijnen worden weer geïncasseerd 

1 oktober is de uitstelregeling gestopt

Vanwege de impact van het coronavirus hebben onze klanten met een totale leasefaciliteit van maximaal 10 miljoen euro uitstel van betaling gekregen. Deze regeling houdt in dat de leasetermijnen van deze klanten van april tot en met september 2020 werden opgeschort. Sinds 1 oktober worden de leasetermijnen weer geïncasseerd.

Heeft u financiële ondersteuning nodig?

Ondernemers met een tijdelijk liquiditeitstekort worden door ABN AMRO Bank geholpen met de verruimde BMKB overbruggingskredieten. En voor leningen tussen de 10.000 en 50.000 euro biedt New10 ondersteuning met de KKC-regeling.

Veelgestelde vragen aan de overheid

Er is een speciale website opgericht door de Rijksoverheid. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord en behandeld. Tevens kunt u tijdens werkdagen van 8:30 – 17:00 uur bellen met het speciale Kamer van Koophandel Adviesteam op het gratis nummer 0800 – 2117.

BMKB-C-regeling

De verruimde borgstelling midden- en kleinbedrijf (BMKB-C)-regeling is aan te vragen door zakelijke klanten van ABN AMRO Bank. Bent u klant bij een andere bank? Neem dan contact op met uw eigen huisbank. Let op: lease- en commercial finance-financieringen vallen niet onder de verruiming BMKB-C kredieten.

Coronafinanciering via New 10

Een lening tussen de € 10.000 en € 50.000 onder de Kleine Kredieten Corona garantieregeling (KKC) vraagt u aan via New10, een 100% dochteronderneming van ABN AMRO Bank. Met deze lening vangen getroffen bedrijven financiële tegenslagen op die door de coronacrisis zijn ontstaan, waarbij de overheid voor 95% garant staat.

Veelgestelde vragen

Vanwege de impact van het coronavirus heeft ABN AMRO Lease steunmaatregelen voor haar klanten getroffen. Hier leest u antwoorden op veelgestelde vragen over de uitstelregeling.