CO2-reductie

De inzet van CO2-reducerende bedrijfsmiddelen is een snelle en effectieve manier om uw onderneming te vergroenen. Denk bijvoorbeeld aan het verduurzamen van uw wagenpark, de plaatsing van zonnepanelen op het dak van uw loods of het vervangen van tl-verlichting door de inzet van ledverlichting. Gaat u óók voor duurzaam? ABN AMRO helpt u graag bij de financiering van duurzame bedrijfsmiddelen.

Wij bij ABN AMRO Lease zijn graag uw financiële rechterhand. Wij kunnen tot 100% van uw investering financieren, op basis van de economische levensduur van uw bedrijfsmiddel. Zo kunt u blijven investeren in wat écht van belang is. Voor de uitdagingen van nu, en uw plannen voor de toekomst. Wij bieden u de ruimte voor úw succes

Neem direct contact op met onze adviseurs

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd hoe andere ondernemers onze samenwerking hebben ervaren? Bekijk hoe ze met hulp van ABN AMRO Lease zijn begonnen aan een groene toekomst. Een groen nu.  

Zonnepanelen

“De constructie van ABN AMRO Lease maakte het mogelijk om de investering te verspreiden over een aantal jaren. Bij de aanvraag heb ik het volledige leasebedrag gevraagd dat ik nodig had. Dat is ook voor 100% gehonoreerd”, aldus ondernemer Stef Cuppens.

Ledverlichting

“In deze sector waar kunstmest wordt geproduceerd, plastics worden geproduceerd, daar denk je niet snel aan vergroening. Maar juist hier gebeurt veel. Ze investeren in verduurzamingstrajecten. De grootste besparing is sowieso tl-verlichting voor ledverlichting vervangen. Dat is een CO2-reductie van 60 procent”, vertelt Reinoud Lyppens, oprichter van Ledseneable.

LNG-trucks

“Door de kennis en know-how aanwezig van de logistieke sector bij ABN AMRO Lease konden wij deze grote, groene, duurzame investering op hele korte termijn met elkaar realiseren”, zegt Rob Opzeeland, directeur en eigenaar van logistiekbedrijf Kivits Drunen.