Investeren in metaalbewerkingsmachines, low volume, high mix & high complexity

img

Nieuws - 03 maart 2014

De metaalindustrie in Nederland bestaat uit een kleine 10.000 bedrijven. De totale sector – van de kleine tot de grote ondernemingen – heeft de laatste jaren te maken gehad met dalende omzetten. Voor 2014 ziet het er voorzichtig gunstiger uit: Europese exportmarkten, zoals de Duitse, groeien weer en de wereldhandel trekt aan.

Parallel daaraan zien we een aantal trends waardoor de metaalsector aan de vooravond staat van spectaculaire veranderingen. Veranderingen die nieuwe antwoorden vragen op financieringsvraagstukken van ondernemingen.

ABN AMRO Lease volgt de ontwikkelingen op de voet door de investeringen in bedrijfsmiddelen te begrijpen en mee te denken met de keuzemogelijkheden die een ondernemer heeft. Immers, hoe beter wij een onderneming kennen en begrijpen, hoe beter wij de financiering kunnen laten aansluiten op de specifieke kenmerken van de betreffende onderneming. Dat doen we met een grote variatie aan lease-oplossingen. Oplossingen waarmee het mogelijk is om voor elke onderneming de passende financiering te ontwerpen. Met leasing creëren we de financiële ruimte die u nodig heeft om succesvol te ondernemen. Nu en in de toekomst.