Menu Sluiten
Nederland
Nieuws

Samen gaan voor het maximale in product- en materiaalkringlopen

Nieuws - 02 juni 2014

“Maximaal hergebruik van grondstoffen en maximale duurzame energieproductie. Dat zijn de leidende thema’s binnen ons beleid.”

Tedo Rijm: "Wij houden ons bezig met de inzameling en reiniging van afval. Dat doen we bij 168.000 particuliere adressen en ruim 5.000 bedrijven. Om optimaal te kunnen inzamelen werken we met up-to-date materieel, zoals minicontainers, ondergrondse containers en inzamel en reinigingsvoertuigen. Dat we uitstekend zijn uitgerust is mede mogelijk doordat we deze bedrijfsmiddelen leasen. Dat doen we sinds 2012 bij ABN AMRO Lease. We vinden dit een ideale oplossing. Want we kunnen altijd beschikken over de meest moderne bedrijfsmiddelen, maar hoeven daarvoor niet onze liquide middelen te gebruiken."

“We gaan voor partnerships omdat het onze visie is dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen.”

Tedo Rijm: "De manier van werken bij ABN AMRO Lease spreekt mij zeker aan. Ze kijken naar de economische levensduur van een object, waardoor we onze investeringen over een relatief lange periode kunnen aflossen. Prettig is ook dat ik een vast aanspreekpunt heb, zodat ik bij vragen over bijvoorbeeld een contract direct geholpen wordt. Ook de financiële afhandeling verloopt soepel. Als we een factuur insturen dan staat het geld binnen een week op onze rekening. Dat is plezierig zakendoen.”

Kenmerkend voor ABN AMRO Lease:

  • Permanente beschikking over investeringsruimte zonder bij elke investering een financieringstraject te hoeven doorlopen.
  • Transparante afspraken over tarief; geen onderscheid tussen kleine en grote investeringen binnen dezelfde faciliteit.
  • Flexibiliteit in looptijden, aansluitend bij interne afschrijvingsduur.
  • Ook geschikt voor kleinere investeringen.
  • Financiering onafhankelijk van lopende bankfaciliteiten.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met onze Relatiemanager Public:
Pim van Lexmond
Mobiel: +31 (0)6 13 76 21 79
E-mail: pim.van.lexmond@nl.abnamrolease.com