Menu Sluiten
Nederland
Nieuws

Bezoek de DEMOWEEK - Efficiëntie in iedere dimensie

img

Nieuws - 12 februari 2015

Kom dan van 17 tot en met 20 maart naar de DEMOWEEK in Ede-Veenendaal. U kunt zich kosteloos aanmelden via de registratiebutton.

Over de DEMOWEEK
Tijdens de 13e editie van de DEMOWEEK zullen acht vooruitstrevende leveranciers uit de metaalbewerkingsindustrie, u in eigen huis ontvangen om u te informeren over doeltreffend produceren. Zo komt u alles te weten over de nieuwste technieken op het gebied van productiesoftware, robotisering, machinebesturing, meten, 3D-printen en verspanende metaalbewerking. Bij het eerste DEMOWEEK bedrijf dat u bezoekt krijgt u een aardige attentie, bezoekt u alle 7 locaties, dan krijgt u een mooi cadeau mee naar huis. Klik hier voor meer informatie.

ABN AMRO Lease en de DEMOWEEK
ABN AMRO Lease zal, als partner van de DEMOWEEK, op locatie aanwezig zijn om u te helpen bij het maken van de juiste investeringskeuzes. Graag nodigen wij u uit om onze stand in de hal van Bender Techniek te komen bezoeken. Mocht u nu alvast een afspraak willen maken of heeft u vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager of klik hier voor de contactgegevens in uw regio.

Download hier ook onze publicatie over de nieuwste ontwikkelingen in de metaalbewerkingsindustrie: Investeren in metaalbewerkingsmachines, low volume, high mix & high complexity.