Investeren in de bouw, zo bespaart u op bedrijfsmiddelen

img

Nieuws - 30 maart 2015

Het maken van investeringskeuzes
Om goede investeringskeuzes te maken is inzicht in uw kosten belangrijk. Een belangrijk hulpmiddel bij het maken van dergelijke keuzes, is het helder krijgen van uw Total Cost of Ownership (TCO). Dit is een benaderingswijze die alle kosten die zijn gerelateerd aan de aanschaf en het gebruik van een bedrijfsmiddel, inzichtelijk maakt.

Inzicht in uw TCO
In de snel veranderende bouwwereld stelt u zichzelf geregeld de vraag: hoe houd ik zicht op de kosten, hoe kan ik besparen op mijn bedrijfsmiddelen? In deze publicatie biedt ABN AMRO Lease u handvatten om uw TCO helder te krijgen. Wist u bijvoorbeeld dat u op jaarbasis bijna 27.000 euro kunt besparen door te investeren in een energiezuinige machine? En dat de aanschafkosten vaak maar een klein onderdeel vormen van de totale kostprijs? Kortom, bij het maken van vervangings- of uitbreidingsinvesteringen, is het belangrijk naar het totale plaatje te kijken. Want inzicht in uw TCO kan leiden tot substantiële besparingen. Dus bent u benieuwd hoe u uw kosten per draaiuur kunt verlagen? Download dan hier onze nieuwste publicatie.

Leasen biedt ruimte voor ondernemen
Het is niet veel ondernemers gegeven om, na jaren van crisis, nieuwe bedrijfsmiddelen uit eigen vermogen te financieren. Toch: wie nu niet investeert, loopt een grote kans aanstaande groei mis te lopen. Leasing biedt door haar flexibiliteit ondernemers in de bouwsector de ruimte om te ondernemen. De leaseconstructies van ABN AMRO Lease sluiten aan bij uw wensen en situatie en helpen u om duurzame resultaten te realiseren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij denken graag met u mee. U kunt contact opnemen met de accountmanager uit uw omgeving.