Menu Sluiten
Nederland
Nieuws

ECB korting verlengd tot 31 december 2015

img

Nieuws - 07 oktober 2015

TLTRO
ABN AMRO Lease wil dat bedrijven kunnen profiteren van het ‘Targeted Long Term Refinancing Operations’ (TLTRO) programma van de ECB. Dit programma heeft als doel de economie te stimuleren, door het voor banken mogelijk te maken goedkopere funding aan te trekken. Deze korting wordt vervolgens één op één doorgegeven aan ondernemers die vanaf 1 november een financiering voor nieuwe investeringen afsluiten. U profiteert meteen in het eerste jaar van de korting, die overeenkomt met 1% van uw financieringsbedrag.

Goede stimulans
Ruut Meijer, Directeur Commercial Clients: “Vanaf het laatste kwartaal van 2014 zien we voor het eerst sinds lange tijd een stijging van het aantal kredietaanvragen. We hebben de regeling tot nu toe bij ongeveer 4000 nieuwe kredietaanvragen kunnen inzetten. De prijs voor krediet is momenteel wellicht niet het grootste obstakel voor bedrijven. Toch merken we dat klanten deze ECB korting als een welkom voordeel ervaren.”

Elk Nederlands bedrijf dat een nieuwe lening afsluit bij ABN AMRO Bank, ABN AMRO Lease of ABN AMRO Commercial Finance kan aanspraak maken op korting. Informeer bij uw accountmanager naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen hierover? Klik dan hier!