ECB korting verlengd tot 31 december 2015

img

Nieuws - 07 oktober 2015

TLTRO
ABN AMRO Lease wil dat bedrijven kunnen profiteren van het ‘Targeted Long Term Refinancing Operations’ (TLTRO) programma van de ECB. Dit programma heeft als doel de economie te stimuleren, door het voor banken mogelijk te maken goedkopere funding aan te trekken. Deze korting wordt vervolgens één op één doorgegeven aan ondernemers die vanaf 1 november een financiering voor nieuwe investeringen afsluiten. U profiteert meteen in het eerste jaar van de korting, die overeenkomt met 1% van uw financieringsbedrag.

Stimulans voor de economie
Ruut Meijer, Directeur Commercial Clients: "We hebben het geld geleend om het voordeel ook snel weer door te geven aan onze klanten, in lijn met de doelstelling van de ECB. De prijs voor krediet is momenteel misschien niet het grootste obstakel voor bedrijven. Toch is deze ECB korting een goede stimulans voor investeringen en daarmee voor de economie."

Elk Nederlands bedrijf dat een nieuwe lening afsluit bij ABN AMRO Bank, ABN AMRO Lease of ABN AMRO Commercial Finance kan aanspraak maken op korting. Informeer bij uw accountmanager naar de mogelijkheden.

ABN AMRO Persvoorlichter
Ariën Bikker
Senior Persvoorlichter Corporate Banking
arien.bikker@nl.abnamro.com
+31 (0)20 628 5719