Menu Sluiten
Nederland
Nieuws

Uitnodiging – Bezoek de DEMOWEEK

img

Nieuws - 02 maart 2015

Kom dan van 17 tot en met 20 maart naar de DEMOWEEK in Ede-Veenendaal. U kunt zich kosteloos aanmelden via de registratiebutton.

Over de DEMOWEEK
Tijdens de 13e editie van de DEMOWEEK zullen acht vooruitstrevende leveranciers uit de metaalbewerkingsindustrie, u in eigen huis ontvangen om u te informeren over doeltreffend produceren. Zo komt u alles te weten over de nieuwste technieken op het gebied van productiesoftware, robotisering, machinebesturing, meten, 3D-printen en verspanende metaalbewerking. Bij het eerste DEMOWEEK bedrijf dat u bezoekt, krijgt u een aardige attentie. Bezoekt u alle 7 locaties, dan krijgt u een mooi cadeau mee naar huis. Klik hier voor meer informatie.

ABN AMRO Lease en de DEMOWEEK
ABN AMRO Lease is, als partner van de DEMOWEEK, samen met ABN AMRO en Commercial Finance op locatie aanwezig om u te helpen bij het maken van de juiste investeringskeuzes. Graag nodigen wij u uit om onze stand in de hal van Bender Techniek te komen bezoeken.

Download hier ook onze publicatie over de nieuwste ontwikkelingen in de metaalbewerkingsindustrie: Investeren in metaalbewerkingsmachines, low volume, high mix & high complexity

Graag verwelkomen wij u op de DEMOWEEK.