ABN AMRO Lease sponsort HAN Hydromotive

img

Nieuws - 22 april 2016

ABN AMRO Lease heeft als missie om een toonaangevende leasemaatschappij en financier van bedrijfsmiddelen te zijn. Om hier invulling aan te geven verbindt ABN AMRO Lease zich in 2016 aan de thema’s technologische innovatie en duurzaamheid. Zo is ABN AMRO Lease een alliantie aangegaan met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en specifiek met HAN Hydromotive.

Voor leasemaatschappijen zoals ABN AMRO Lease, vragen innovatieve en duurzame bedrijfsmiddelen om een nieuwe kijk op financieringsvraagstukken. Ik geloof dat de jongere generatie ons hierbij kan helpen. Daar is de samenwerking met HAN Hydromotive een goed voorbeeld van.

 Frank Stienstra
CEO ABN AMRO Lease

Wat is HAN Hydromotive?
HAN Hydromotive bestaat uit een team van enthousiaste studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Het is hun doel om duurzame mobiliteit te promoten. Dat doen ze op unieke wijze. Met hun zelfgebouwde voertuig, dat rijdt op waterstof, nemen zij deel aan een van de grootste duurzaamheidsevenementen van Europa: de Shell Eco-marathon.

Wat is de Shell Eco-marathon?
De Shell Eco-marathon is een race van innovatieve, hightech voertuigen dat wordt gehouden van 30 juni tot 3 juli in London. Ruim 200 teams uit alle Europese landen doen mee aan deze unieke competitie, waarbij het niet draait om snelheid, maar om efficiëntie. Zo bouwt het team aan een compleet nieuw voertuig, The Accelerator, dat nog lichter en efficiënter moet worden. Met behulp van ABM AMRO Lease hoopt HAN Hydromotive dit jaar op de eerste plaats te eindigen.

Bekijk hier de video:


Meer weten over HAN Hydromotive?
Klik hier voor de website van HAN. Of volg de jongens naar goud via Twitter!