Aantrekkelijk aanbod op machinelease

img

Nieuws - 29 november 2016

Een nieuwe lasersnijmachine, draaibank of bewerkingscentrum? Als lid van Koninklijke Metaalunie profiteert u van een aantrekkelijk aanbod bij operationele lease van een machine. Zo beschikt u straks via ABN AMRO Lease over de machine die uw onderneming nodig heeft.

Bij operationele lease is ABN AMRO Lease juridisch en economisch eigenaar van de machine. We hebben de voordelen van operationele lease voor u op een rij gezet:

  • De machines verschijnen niet op uw balans. U schrijft er dus ook niet op af
  • Geen risico op waardevermindering van de machines
  • Vaste maandelijkse termijnen maken uw kostprijsberekening gemakkelijker

  • U kunt de machine 100% financieren, hierdoor blijft uw werkkapitaal onaangetast. Deelfinanciering is onder bepaalde voorwaarden ook mogelijk

  • Lagere maandlasten mogelijk doordat de financieringsperiode kan worden afgestemd op de (vaak langere) economische levensduur van de machine

  • Keuzevrijheid in merk, type en leverancier

  • Mogelijkheid de machine aan het einde van het contract te kopen voor een vooraf afgesproken prijs.

Investeren in een machine?
U wilt investeren in een machine, dan bent u vast benieuwd naar de maandelijkse kosten van deze investering. Met de lease-calculator van ABN AMRO Lease krijgt u direct een indicatie van de maandelijkse kosten.

Bekijk hier wat u maandelijks betaalt

Bij ons sluit u een lease op basis van het bedrijfsmiddel. Bedrijfsmiddelen waar wij door de jaren heen veel kennis over hebben vergaard.

Weten welke sector-specifieke oplossingen wij bieden binnen uw sector?

Meer informatie
Wilt u meer weten? Neem contact op met onze Salesdesk via 030-2126760 of salesdesk@abnamroabf.com. Leden van Koninklijke Metaalunie kunnen voor meer informatie ook terecht op de website.