Transport & Logistics 2016: de beurs voor uw sector

img

Nieuws - 31 oktober 2016

Op 29, 30 november en 1 december wordt in Ahoy Rotterdam de Beurs Transport & Logistics 2016 georganiseerd. Hier kunnen verlader en logistiek dienstverlener elkaar ontmoeten om op informele wijze informatie uit te wisselen. “ABN AMRO treedt dit jaar op als hoofdsponsor, en dat doen we met een reden” vertelt Bart Banning, Sector Banker Transport & Logistiek. “Wij werken namelijk hard aan onze ambitie ‘de sectorbank van Nederland’ waar te maken. Onze visie: grondige kennis van uw sector is dé basis inhoudelijk met u te spreken over de toekomst van uw bedrijf.”

The Future of Multimodal Transport & Logistics Services
De logistieke hub Rotterdam, waar het grootste haven- en industriecomplex van Europa is gevestigd, is een van de belangrijkste kruispunten van goederenstromen ter wereld. Daarnaast is Rotterdam de toegangspoort tot een Europese markt met meer dan 350 miljoen consumenten.

Met in gedachte de groei van 100% die het event het afgelopen jaar heeft doorgemaakt, zal Transport & Logistics komend jaar plaatsvinden in 4 beurshallen om 10.000 professionals uit de transport- en logistieke sector optimaal te kunnen bedienen.

Op de beurs zal naast ABN AMRO ook ABN AMRO Lease aanwezig zijn om belangrijke thema’s zoals duurzaamheid en innovatie te bespreken. Banning: “Ook binnen het ABN AMRO team Transport & Logistiek zijn ‘kennis en netwerk’ het fundament voor groei. En laten juist deze twee elementen dé kracht zijn van een geslaagde beurs anno 2016. Tijdens de Transport & Logistics beurs wordt drie dagen lang kennis overgedragen via diverse workshops en natuurlijk ontmoet u vele bekenden en maakt u nieuwe contacten. Wij gaan daarin een actieve bijdrage leveren en zien u graag op de beursvloer.”

Details evenement
Wanneer?           29, 30 november en 1 december
Waar?                Ahoy, Rotterdam
Voor wie?           Professionals uit de transport- en logistieke sector

Meer informatie over het evenement? Klik hier.