Wist u dat...?

img

Nieuws - 31 oktober 2016

ABN AMRO Lease is financier van bedrijfsmiddelen in verschillende sectoren. Van transport en logistiek tot food en van industrie tot bouw. Op onze website vindt u informatie over onze lease-mogelijkheden. Maar wist u bijvoorbeeld ook dat equipment specialist Jochem de Klein blogt over ontwikkelingen in de logistiek sector? En dat inzicht in uw TCO kan leiden tot besparing op uw bedrijfsmiddelen? Wist u bijvoorbeeld dat....

 1. ABN AMRO Lease in een handige animatie uitlegt wat het voordeel van leasen is?
  In een korte animatievideo leert u wat de lease-mogelijkheden van ABN AMRO Lease zijn. Bekijk de animatie via deze link. 

 2. Equipment specialist Jochem de Kleijn blogt over nieuwe ontwikkelingen in de transport en logistieksector?
  Tijdens de IAA in Hannover - ’s werelds grootste vakbeurs voor mobiliteit, transport en logistiek - presenteerden producenten een ruime keuze aan kleine en grote innovaties. "Wat mij opviel, is dat er veel technische mogelijkheden zijn om ‘slim en duurzaam’ te combineren met efficiëntieverbeteringen in de logistieke keten." Lees het hele blog van Jochem de Klein hier.

 3. ABN AMRO Lease meerdere MT Finance Awards heeft gewonnen?
  ABN AMRO Lease is dit jaar de trotse winnaar van de MT Finance Award in de categorie Equipment Lease. Voor het vierde jaar op rij riep het tijdschrift MT Finance ABN AMRO uit tot de beste financiële dienstverlener van Nederland. Meer weten? 

 4. Inzicht in uw Total Cost of Ownership kan leiden tot besparing op bedrijfsmiddelen?
  De economie trekt langzaam aan en de bedrijfsinvesteringen nemen toe, meldt het CBS. Kortom, het moment om te investeren is aangebroken. Weten hoe inzicht in uw TCO kan leiden tot besparing op uw bedrijfsmiddelen? Kijk hier.