Ondernemer aan het woord: Nationaal Huidcentrum

img

Nieuws - 01 mei 2017

ABN AMRO Lease ging in gesprek met Paul Laarhuis, directeur van het Nationaal Huidcentrum in Bussum. Paul heeft vorig jaar een PicoSure laser geleased. Wat dit bedrijfsmiddel zo bijzonder maakt, is dat het om een geheel nieuwe techniek gaat waardoor het behandeltraject voor het verwijderen van tatoeages veel korter is. In de video vertelt Paul zijn verhaal en praat hij over de geslaagde samenwerking met ABN AMRO Lease. Bekijk hieronder de video.

Leasen biedt medici ruimte voor ondernemen
Investeren kan ten koste gaan van uw werkkapitaal. Met lease heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsmiddelen voor de volledige 100% van de aanschafwaarde te financieren, met als enige onderpand het bedrijfsmiddel zelf. Hierdoor hoeft u vaak geen extra zekerheden af te geven.

Andere voordelen van lease voor medici

  • De looptijd van de financiering wordt afgestemd op de economische levensduur van het bedrijfsmiddel

  • Als u de btw niet terug kunt vorderen, financieren we deze ook mee als u dat wilt

  • U heeft keuzevrijheid van merk, type en leverancier

  • U weet precies waar u aan toe bent omdat de maandlasten van tevoren bekend zijn en de rente gedurende de looptijd vast staat

  • Voor investeringen tot EUR 250.000 krijgt u in de meeste gevallen binnen 1 dag uitsluitsel

Leasen op maat
Met lease kunt u uw investering tot 100% financieren, maar een deel met eigen middelen betalen is ook mogelijk. Zo heeft u lagere maandlasten. Samen met u gaan we op zoek naar de meest ideale financieringsoplossing, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Wilt u graag vrijblijvend een gesprek over uw financieringsbehoefte?
Neem dan contact op met onze leasespecialisten Medische en Vrije beroepen.