Sectorfocus: waarom ABN AMRO Lease uw kennispartner is

img

Nieuws - 04 mei 2017

Vanaf het voorjaar van 2017 kiest ABN AMRO Lease voor een focus op sectoren. Hierdoor sluit onze manier van werken nog beter aan op de kennis en het netwerk van ABN AMRO Bank. Zo kunnen wij samen met de bank in elke sector een betrokken kennispartner van onze klanten zijn. Benieuwd wat onze sectorfocus voor u betekent?

Meer kennis van uw sector
Door te focussen op sectoren kunnen wij onze expertise op het gebied van lease en bedrijfsmiddelen nog beter inzetten voor onze klanten. We sluiten bovendien aan op de koers van ABN AMRO Bank die primair focust op sectorkennis. De bank wil de dynamiek van de sector van haar zakelijke klanten nog beter begrijpen om in te kunnen springen op kansen en uitdagingen binnen die sector. Met de collega’s van ABN AMRO Bank als kennispartner en onze toegevoegde waarde op het gebied van lease en kennis van bedrijfsmiddelen, zijn wij in staat om complexe financieringsvraagstukken optimaal te structureren. Zo dragen we maximaal bij aan het succes van onze klanten.

Gespecialiseerde sectorteams
Om onze kennis van lease en bedrijfsmiddelen optimaal in te zetten voor onze klanten, heeft ABN AMRO Lease haar salesorganisatie sectoraal ingedeeld. Dit betekent dat onze accountmanagers en onze commercieel medewerkers zich specifiek richten op klanten in een bepaalde sector. Eerder lag de focus van een accountmanager op een regio. Door te focussen op een specifieke sector zal ABN AMRO Lease de business van haar klanten nog beter begrijpen. Bovendien werken onze accountmanagers en commercieel medewerkers samen met een multidisciplinair team, waarin onder andere een equipment specialist zit. Deze specialist heeft uitgebreide kennis van de bedrijfsmiddelen in uw sector. Kijk verder op de sectorpagina’s op onze website om te zien wie uw ABN AMRO Lease equipment specialist is.

Bekijk wat lease in uw sector kan betekenen
Op onze website vindt u meer informatie over lease-oplossingen in verschillende sectoren. Bekijk bijvoorbeeld het klantverhaal van H&S Group in de Transport & Logistiek sector. Of bekijk welke bedrijfsmiddelen u kunt leasen in de sector Industrie. Ook kunt u via de website direct het maandbedrag berekenen van het bedrijfsmiddel dat u wilt leasen.