Speciaal voor de foodsector: Lease met Vooruitbetaling

img

Nieuws - 19 januari 2017

In de voedselverwerkende industrie is er vaak sprake van een lange periode tussen de aanschaf van bedrijfsmiddelen en de levering ervan. Tijdens deze periode kan de leverancier van het bedrijfsmiddel vragen om (deel)betalingen. Met Lease met Vooruitbetaling biedt ABN AMRO Lease de mogelijkheid om deze betalingen aan de leverancier vooruit te betalen.

Lease met Vooruitbetaling

Lease met Vooruitbetaling is uitermate geschikt voor complexe objecten als productielijnen, sorteersystemen, portioneer- en inpakmachines. Kortom, objecten die vaak uit meerdere onderdelen bestaan en apart worden opgebouwd. Deze onderdelen worden op verschillende momenten geleverd. De leverancier wil vaak al wel een (deel)betaling zien van het object. Wij bieden u de mogelijkheid om deze betalingen voor u vooruit te betalen. Hierdoor behoudt u financiële flexibiliteit bij de aankoop van bedrijfsmiddelen die voor u op maat worden gemaakt. Meer weten over Lease met Vooruitbetaling? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Lease binnen de voedselverwerkende industrie is maatwerk
ABN AMRO Lease biedt totaaloplossingen in de foodsector. Zo kan een hele productielijn, maar ook combinaties van verschillende machines van verschillende merken, als één geheel gefinancierd worden. Onze adviseurs kennen uw sector en de machines die u gebruikt.

Andere oplossingen binnen de voedselverwerkende sector

  • Sale & Leaseback
    Naast het financieren van nieuwe bedrijfsmiddelen, kunnen ook reeds in gebruik zijnde bedrijfsmiddelen gefinancierd worden. Door middel van Sale & Leaseback kunt u liquiditeiten vrijmaken, welke u aan kunt wenden om verder te investeren in uw bedrijf.
  • Off-balance financieren
    Met behulp van Operationele Lease kunt u off-balance financieren. U loopt hierdoor geen risico op waardevermindering van bedrijfsmiddelen. Zeker als bij u bezit van het bedrijfsmiddel geen prioriteit heeft en u een betere balansverhouding wenst, is dit een mooie oplossing.