Stop met groen dromen, start met groen doen

img

Nieuws - 19 januari 2018

Bij de verduurzaming van bedrijfspanden zijn zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, ledverlichting en biomassaketels niet meer weg te denken. ABN AMRO biedt ondernemers de mogelijkheid deze energiebesparende bedrijfsmiddelen te financieren met lease. Maandag 15 januari startte daarom de campagne ‘Stop met groen dromen, start met groen doen.’ Sara Kuis, hoofd marketing ABN AMRO Asset Based Finance, vertelt meer.

“Er zijn weinig ondernemers die nooit dromen over de financiële voordelen van vergroenen. Zeker nu duurzaamheid nog hoger op de agenda staat. Maar het daadwerkelijk doen, vraagt in eerste instantie om een grote investering, zowel in financiële middelen als in tijd. ABN AMRO Lease lanceert de mogelijkheid om naast zonnepanelen nog meer energiebesparende objecten te leasen. Een groot voordeel hiervan is dat een financiering tot 100% van het gehele project mogelijk is. Bovendien houdt een ondernemer met lease werkkapitaal beschikbaar."

Missie 2030

“Het mogelijk maken van lease voor duurzame bedrijfsmiddelen sluit mooi aan op Missie 2030 van ABN AMRO. Deze missie heeft een duidelijk doel: in 2030 hebben woningen en kantoren van klanten (waarvoor we een lening hebben verstrekt) én ons eigen vastgoed gemiddeld energielabel A. Met de campagne willen we onze zakelijke klanten helpen hun energielabel te verbeteren. Zo bouwen we een duurzame portefeuille op én leveren we een bijdrage aan de CO2 reductie doelstellingen van ABN AMRO.”

Start met groen doen

"Met de online campagne maken we in verschillende fases onze propositie concreet voor ondernemers en installatiebedrijven. Onderdeel van de campagne zijn bijvoorbeeld klantvideo’s die laten zien hoe ondernemers met hulp van lease zijn gestopt met groen dromen en gestart met groen doen."

Meer informatie
Bekijk de campagnepagina abnamrolease.nl/groendoen. Hier vindt u de klantvideo's, de voordelen van lease en leest u welke bedrijfsmiddelen uw bedrijf helpen vergroenen. Met hulp van de calculator berekent u direct de maandelijkse kosten en kunt u een offerte aanvragen.