Leasing is booming

img

Nieuws - 15 oktober 2018

Leasing is booming! Dat komt simpelweg door de overgang van een lineaire economie naar een circulaire economie. Draagt u al een steentje bij aan een duurzame toekomst?

Leasing is de toekomst

Dat leasing de toekomst is werd kraakhelder tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Leaseurope in Venetië, dé leasingconferentie in Europa. Daar sprak een panel bestaande uit vier CEO’s over allerlei aspecten uit de leasewereld. Onder anderen Miranda Stokkingreef, CEO van ABN AMRO Asset Based Finance, gaf haar visie.

Transformatie naar een circulaire economie

“Voor onze toekomst en de toekomst van onze kinderen moet de lease-industrie een belangrijke rol spelen in de transformatie van een lineaire economie naar een circulaire economie”, vertelt Stokkingreef. 

Duurzaam

Maar kunnen leasemaatschappijen klanten daadwerkelijk helpen bij het verduurzamen van hun bedrijf? Het antwoord van Stokkingreef: ja. “Leasebedrijven moeten klanten proactief ondersteunen in het vinden van duurzame oplossingen voor het financieren van bedrijfsmiddelen en het veranderen van bedrijfsmodellen die nodig zijn voor deze transformatie.” 

Voordelen

Deze transformatie is eenvoudiger dan u denkt. Dus stop met groen dromen en start met groen doen! Wij helpen u graag een handje. Benieuwd naar de voordelen? Kijk dan op https://www.abnamrolease.com/nederland/groendoen/.