ABN AMRO Lease wint Leasing Life Award

img

Nieuws - 03 december 2018

ABN AMRO Lease wint de prijs voor 'Middle Ticket Corporate Lessor' tijdens de Leasing Life Awards 2018.

ABN AMRO Lease viel 15 november in de prijzen tijdens de veertiende editie van de Leasing Life Conference and Awards in Talinn. Dit evenement brengt professionals uit de Europese Lease-industrie bij elkaar. Het is een mooi moment om stil te staan bij alle ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Welke leasemaatschappijen maakten indruk?

ABN AMRO Lease stond samen met BLME en ING Lease op de shortlist in de categorie 'Middle Ticket Corporate Lessor'. In deze categorie vallen leasebedrijven die transacties van EUR 20 miljoen of meer sluiten. Belangrijke aspecten in deze categorie zijn kennis van de te financieren bedrijfsmiddelen, risicobeoordeling, structurering van transacties en betrokkenheid bij de sector. We zijn dan ook trots om te melden dat we de winnaar zijn van deze award.

Stefan Stübing, Senior Deal Structurer bij ABN AMRO Lease, nam de prijs in ontvangst.  "Ik was blij om de prijs namens alle collega’s van ABN AMRO Lease in ontvangt te nemen. Het was een mooie kans om onze betrokkenheid te tonen, maar ook om onze gewaardeerde partners uit de industrie te ontmoeten.”

Miranda Stokkingreef, CEO van ABN AMRO Asset Based Finance, zei: "Het winnen van deze prijs is een mooie manier om onze asset- en sectorexpertise aan de wereld te tonen. Daarnaast laten we zien dat we met onze flexibele en creatieve financieringsopties voor assets  kansen creëren voor klanten met groeiambities.”

Meer informatie over de awards vind u hier: https://www.verklaring.co.uk/leasing-life/news/awards-2018-winners-announced/

NB: ABN AMRO Asset Based Finance is een samenvoeging van ABN AMRO Lease en ABN AMRO Commercial Finance.