Beste zakelijke dienstverlener in de sector

img

Nieuws - 20 december 2018

Het jaar 2018 krijgt een gouden randje. ABN AMRO Commercial Finance en ABN AMRO Lease zijn door MT1000 respectievelijk uitgeroepen tot beste zakelijke dienstverlener in de categorie Credit Management, Factoring en Incasso en Equipment Lease. Een prachtig resultaat.

Top 10

Dat de twee ondernemingen, die sinds 2018 onder de noemer ABN AMRO Asset Based Finance vallen, het goed doen in de markt blijkt ook uit de lijst met 1000 beste zakelijke dienstverleners van Nederland in 2018. ABN AMRO Commercial Finance staat op plek 6, ABN AMRO Lease op plek 8.

MT1000

De organisatie van MT1000 heeft meer dan 4000 zakelijke beslissers gevraagd naar hun ervaringen met dienstverleners. Wie heeft de beste producten? Wie is het klantvriendelijkst? Wie heeft de meest excellente uitvoering? Door antwoorden op deze vragen te combineren met de NPS, de Net Promotor Score die meet of mensen de dienst bij anderen aanraden, ontstaat er uiteindelijk een lijst met de 1000 beste zakelijke dienstverleners van Nederland.

Democratisch

Bij de totstandkoming van de lijst gaat het overigens niet om de omvang van het marketingbudget, de omzet, of het personeelsbestand, maar om de mening van de klant: de inkoop verantwoordelijken van de betreffende dienst.