ABN AMRO Lease introduceert GroenLease

img

Nieuws - 08 augustus 2019

Steeds meer bedrijven willen investeren in een duurzame en schone toekomst. ABN AMRO Lease ondersteunt dergelijke initiatieven en roept daarom GroenLease in het leven. Deze groene variant van Financiële Lease stimuleert het gebruik van zonnepanelen middels een rentekorting.

Met GroenLease is een duurzame toekomst heel dichtbij. Zo profiteert u optimaal van een rentekorting, waardoor u voor een gereduceerd en tevens vast bedrag per maand zonnepanelen kunt leasen. Stop daarom met groen dromen en start met groen doen!

GroenLease

GroenLease is mogelijk vanaf een minimaal investeringsbedrag van 250.000 euro. Hierbij kunt u kiezen voor looptijd van 60, 84 of 120 maanden. Betreft het investeringsbedrag een waarde van minstens 1 miljoen euro, dan zijn looptijden van 60 t/m 120 maanden mogelijk.

Groenbank

Een GroenLease wordt verstrekt door ABN AMRO Lease in samenwerking met ABN AMRO Groenbank. Laatstgenoemde verzorgt de noodzakelijke groenverklaring die nodig is om voor de rentekorting in aanmerking te komen.

Strategie

GroenLease sluit naadloos aan bij de strategie van ABN AMRO. Zo streven we ernaar om in 2020 de CO2-uitstoot met minimaal 1 miljoen ton te hebben gereduceerd, maar ook minstens 100 circulaire financieringen en 1 miljard euro aan circulaire bedrijfsmiddelen te hebben gefinancierd.