In de schijnwerpers: Jamy de Ruijter

img

Nieuws - 14 augustus 2019

'In de schijnwerpers' is hét platform waar je onze collega’s beter leert kennen. Iedere editie legt een van hen uit hoe hij of zij nou écht van waarde is voor de klanten, wat het leukste is aan werken voor ABN AMRO Lease én er wordt antwoord gegeven op een aantal persoonlijke vragen. Deze editie staat Jamy de Ruijter centraal.

Sinds wanneer werk je bij ABN AMRO?

Na het afronden van mijn studie vond ik dat het tijd werd voor een volgende stap, zodoende ben ik terecht gekomen bij ABN AMRO Lease. Hier werk ik sinds maart 2018 als Commercial Support.

Wat is jouw rol bij ABN AMRO?

In samenwerking met twee accountmanagers ben ik verantwoordelijk voor twee portefeuilles in de sector Bouw.  Ik ondersteun de accountmanagers bij het verwerken van de aanvragen van de klanten, van A tot Z (denk bijvoorbeeld aan de financiering van een hijskraan). De werkzaamheden zijn erg divers en veel in samenwerking met andere afdelingen; ook wel de Keten genoemd. Als Commercial Support ben ik aanspreekpunt voor de klant, leverancier en accountmanager.

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit en onvoorspelbaarheid. Geen dag is hetzelfde. Soms loopt alles zoals het hoort te lopen maar er zitten genoeg dagen tussen dat ik snel moet schakelen om alles voor de deadline in orde te krijgen.

Hoe ben jij nou écht van waarde voor de klant?

Het belangrijkst vind ik dat de klant/leverancier tevreden is. Eerlijkheid en transparantie is hierbij van groot belang. Als ik een afspraak maak, kom ik deze na. Gaat dit om wat voor reden dan ook niet lukken, laat ik dit persoonlijk weten.  Zo weet de klant/leverancier precies wat hij kan verwachten.

Wat is de beste manier om de werkweek te beginnen?

Sowieso met een kop koffie!

Als die op is bel ik met de accountmanagers om te bespreken wat er de komende week verwacht wordt en wat er nog afgehandeld moet worden van de week ervoor. We verdelen de taken en dan kan ik beginnen met een planning maken voor mezelf. Lekker overzichtelijk!

Wat is de beste manier om het weekend te beginnen?

Proostend met een drankje op de vierde verdieping met collega’s! Helaas ben ik daar niet meer zo heel vaak te vinden doordat ik weer ben begonnen met hockey en ik op vrijdagavond verwacht word op de training.

Wat staat er nog op je bucketlist?

Er staan een heleboel dingen op mijn bucketlist! Eén daarvan is een mooie reis maken naar Zuid-Afrika, daar ben ik nog nooit eerder geweest en dan hoop ik zeker ‘The Big Five’ te mogen spotten.

Wat was je droombaan als kind?

Als kind wilde ik graag coach worden van het Nederlands hockey elftal.
Coachen/training geven heb ik dan ook een tijdje gedaan in mijn studententijd aan kinderen van verschillende leeftijden. Dit was een erg leuke tijd waar ik het nog vaak over heb met mijn teamgenoten; meiden waarvan ik vroeger trainer/coach was en waarmee ik nu samen speel. Ik heb het helaas niet zo ver geschopt als dat ik vroeger dacht haha.

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Mijn hart gaat sneller kloppen van lekker relaxen in een mooi zonnig land, BBQen met vrienden en/of familie in de tuin of een doelpunt maken in een hockeywedstrijd!