Miranda Stokkingreef blikt vooruit

img

Nieuws - 15 maart 2019

Miranda Stokkingreef, CEO van ABN AMRO Asset Based Finance, blikt in gesprek met World Leasing Yearbook vooruit op het nieuwe jaar.

In juni 2017 werd door ABN AMRO Bank N.V. besloten om ABN AMRO Lease N.V. en ABN AMRO Commercial Finance N.V. te fuseren tot AMRO Asset Based Finance N.V., een 100% dochteronderneming van ABN AMRO Bank N.V. Inmiddels is deze fusie een feit en is het tijd om vooruit te kijken. Dat doet CEO Miranda Stokkingreef in gesprek met World Leasing Yearbook.

Kansen
Stokkingreef legt uit dat de fusie kansen biedt. Zo spelen onder andere kennisoverdracht en expertise komend jaar een grote rol bij het optimaliseren van de klantervaring en het versnellen van de huidige strategie. In de strategie staan de behoeften van klanten en hun groeiende voorkeur voor digitale diensten centraal.

Digitaal
Door de huidige digitalisering zijn bedrijven in de industrie genoodzaakt om te veranderen. Stokkingreef verwacht de komende vijf jaar dan ook een toename van online concurrentie in de financiële sector. Hierdoor moeten huidige spelers innoveren, en dat is volgens Stokkingreef niet verkeerd.

World Leasing Yearbook
Benieuwd naar het volledige interview met Stokkingreef? U leest het in de veertigste editie van het World Leasing Yearbook. Hierin vertelt de CEO van ABN AMRO Asset Based Finance onder meer over groei, ontwikkelingen als artificiële intelligentie en ze geeft haar visie op de komende tien jaar.

U kunt het artikel ook hier lezen.