ABN AMRO Lease scoort in MT1000

img

Nieuws - 17 december 2019

ABN AMRO Lease heeft een prachtig resultaat behaald in de jaarlijkse ranglijst van MT1000. Dankzij de maximale score op onder meer klantgerichtheid en kwaliteit is de tweede plaatst in de categorie ‘equipment lease’ een feit.

Naast klantgerichtheid scoort ABN AMRO Lease ook de maximale vijf sterren op productleiderschap en kwaliteit van uitvoering. Wat betreft NPS staat Lease zelfs op de vijfde plaats in de ranglijst!

MT1000

Management Team doet sinds 2001 elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten, MT1000. Het is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland.

Ervaringen

Een panel van zakelijke beslissers werd uitgenodigd om hun ervaringen te delen. In totaal beoordeelden 5.178 respondenten 2.002 verschillende bedrijven. Alleen bedrijven waar zij in de laatste drie jaar zakelijk contact mee hadden, konden zij beoordelen. Ervaringen, dus niet slechts reputaties, vormen de basis voor de MT1000. De bedrijven die de ranglijsten aanvoeren, worden niet alleen erg goed gewaardeerd door hun klanten, het zijn ook relatief véél klanten die voor deze bedrijven kiezen.

ABN AMRO Commercial Finance wint MT1000 Award

Naast ABN AMRO Lease doet ook ABN AMRO Commercial Finance goede zaken. De respondenten werd gevraagd hoe waarschijnlijk het is dat ze deze dienstverlener zouden aanbevelen aan een vriend of collega. Daarna werd gevraagd naar de waardering op het gebied van klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit van de uitvoering. ABN AMRO Commercial Finance scoorde op de laatste drie de maximale vijf sterren. Dat resulteerde in de eerste plaats in de categorie ‘creditmanagement, factoring & incasso’.

Een mooi resultaat voor ABN AMRO Asset Based Finance!