2021 Klanttevredenheidonderzoek resultaten

img

Nieuws - 14 december 2021

Ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek verzamelt gedetailleerde feedback van ABN AMRO Asset Based Finance-klanten in onze vier landen en twee bedrijfsonderdelen (Lease en Commercial Finance). ​De uitkomst van de resultaten helpen ons klantdoelen te begrijpen en bieden hen ruimte om te slagen.

Luisteren naar de behoeften en ambities van onze klanten vormt de kern van onze missie. Deze zorgt voor een optimale verbetering van onze dienstverlening en visie op de toekomst.

Bij ABN AMRO Asset Based Finance is het begrijpen van de visies en behoeften van onze klanten van fundamenteel belang. Dit om hen de uitstekende service te bieden die ze volgens ons verdienen. We streven ernaar om ruimte te creëren voor succes door middel van een duurzame partnerschapsaanpakgebaseerd op jarenlange branchekennis en expertise op asset niveau.

833 klanten uit heel Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland - namen deel aan het onderzoek. Onze respondenten kregen de kans om feedback te geven over hun ervaring over vele onderwerpen, waaronder hun relatiebeheerder, het klantenportaal en de kwaliteit van de aangeboden financieringsoplossingen.

Elke ontvangen reactie leidde tot een donatie van ons aan het door ons gekozen goede doel, Land Life Company - met een recordbedrag van € 10.000!

Bekijk hieronder onze infographic voor meer informatie over de belangrijkste inzichten uit ons klanttevredenheidsonderzoek 2021. 

Klik hier om de infographic in volledige resolutie te bekijken. 

Meer relevante artikelen