7 Redenen om te leasen bij ABN AMRO

img

Nieuws - 09 september 2021

Groot of klein, wij bieden laagdrempelige leaseoplossingen voor iedere ondernemer. Van de financiering van een kleine bedrijfsauto tot ingewikkelde productiemachines; bij ABN AMRO Lease is het mogelijk.

Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van lease? Hieronder zetten we de 7 belangrijkste redenen om te leasen op een rij.

1. Financier tot 100% van het aankoopbedrag

Op een dag besluit u tot aankoop van een bedrijfsmiddel. Na het nemen van de beslissing wilt u zo snel mogelijk over het object beschikken. Met lease kunt u tot 100% van het aankoopbedrag financieren en is het niet nodig om te sparen of uw werkkapitaal aan te spreken. Zo heeft u sneller de beschikking over het object.

2. Lease is flexibel in te richten

Lease brengt veel flexibiliteit met zich mee. Zo bepaalt u bijvoorbeeld zelf of u het aankoopbedrag  volledig of gedeeltelijk financiert. Daarnaast is het mogelijk om het bedrijfsmiddel aan het einde van de looptijd terug te geven aan ABN AMRO Lease. Of u betaalt het object volledig af en neemt het over. De keuze is aan u en wij begeleiden u hier graag bij. Weet u dat we de maandlasten afstemmen op uw financiële situatie?

3. Lease nieuwe of gebruikte bedrijfsmiddelen

Bedrijfsmiddelen zijn er in alle soorten en maten, daarom is lease ook in verschillende vormen beschikbaar. Bij lease denkt men meestal aan splinternieuwe objecten maar wist u dat het mogelijk is om gebruikte bedrijfsmiddelen te leasen? Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

4. U houdt uw andere activa vrij

U houdt uw andere activa vrij omdat u geen garanties of zekerheden hoeft af te geven. Dit heeft als voordeel dat u makkelijker en eenvoudiger een kredietaanvraag kunt doen bij een bank of financieringsmaatschappij.

5. U bent economisch eigenaar

Als economisch eigenaar maakt u aanspraak op verschillende fiscale regelingen zoals  aftrekposten en afschrijvingen.

6. U financiert ook de BTW

Heeft u liever niet dat een aankoop enige invloed heeft op uw werkkapitaal? Dan is het mogelijk om de btw mee te financieren. Maakt u gebruik van deze mogelijkheid dan kunt u de btw niet terugvorderen of verrekenen.

7. Lease is ideaal bij het verduurzamen van uw bedrijf

Duurzaam ondernemen is bereikbaar met lease. Denk aan lease van elektrische auto’s, warmtepompen of zonnepanelen. De leasetermijn is aangepast aan de grootte van de investering en de langere terugverdientijd. Zo draagt uw onderneming al snel bij aan een duurzame samenleving.