ABN AMRO zet zich in voor gelijke kansen voor iedereen

img

Nieuws - 01 juni 2022

Bij ABN AMRO zetten we ons in voor gelijke kansen voor iedereen. Omdat we vinden dat iedereen, ongeacht achtergrond, overtuiging of voorkeur, daar recht op heeft.

Ieder van ons moet een gelijke stem en een gelijk perspectief hebben om succesvol te zijn. Wij begrijpen dat diversiteit leidt tot betere prestaties en wij streven ernaar een diverse groep getalenteerde mensen aan te nemen. Door gebruik te maken van de uiteenlopende achtergronden, ervaringen en vaardigheden kunnen wij onze klanten beter van dienst zijn. 

Diversiteit en inclusie bij ABN AMRO


Wij weten ook dat een divers personeelsbestand innovatiever, aantrekkelijker, creatiever en productiever is. Het zijn de ingrediënten van een omgeving waarin we allemaal willen werken. We werken er dan ook hard aan om ervoor te zorgen dat we divers en inclusief te werk gaan bij alles wat we doen.

Talent kent geen grenzen


Wij streven ernaar een werkomgeving te creëren waar diversiteit een kernonderdeel van de cultuur is. Onze klanten waarderen de inclusieve service die wij steeds vaker bieden en die aansluit bij hun persoonlijke doelen en waarden. Door ons met anderen te verbinden, kunnen we de maatschappelijke beweging naar diversiteit versterken.