Over ABN AMRO Lease

ABN AMRO Lease is financier van investeringen in roerende bedrijfsmiddelen. De financieringsvorm lease maakt het mogelijk om 100% van het investeringsbedrag te financieren. Dit biedt ondernemers ruimte om te ondernemen. Daarom zien wij lease – zeker in deze tijd – als ideale oplossing voor ondernemers en ondernemingen om bedrijfsmiddelen te financieren die horen bij de kern van hun bedrijfsvoering. Voor ons reden om lease nog nadrukkelijker onder de aandacht te brengen.

Wij nemen uw bedrijfsdoelstelling als uitgangspunt
De uitgebreide kennis van bedrijfsmiddelen en sectoren binnen ABN AMRO Lease maakt dat onze lease adviseurs u een totaaloplossing kunnen bieden. Door uw bedrijfsdoelstelling als uitgangspunt te nemen bieden wij oplossingen die voor uw investeringsbehoefte optimaal zijn. Daarnaast bieden wij diverse lease oplossingen voor midden en kleinbedrijf, publieke instellingen en groot zakelijke ondernemingen in alle sectoren.

Europese lease-activiteiten
ABN AMRO Lease is in Europa een vooraanstaande speler op het gebied van leasing en objectfinanciering. Met zo’n 230 medewerkers bedienen wij de markt in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en België.

ABN AMRO Lease is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen.

NVL  

Gedragscode Kleinzakelijke Financiering
Per 1 juli 2018 geldt de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering voor financieringen die worden aangevraagd en afgesloten door ondernemers/ondernemingen met een (groeps)omzet tot 5 miljoen euro. In deze gedragscode staan minimum normen waar de ABN AMRO Lease zich aan moet houden bij het verstrekken van bepaalde zakelijke financieringen aan bepaalde ondernemers/ondernemingen.Zie voor meer informatie de website van de NVB: NVB - Gedragscode Kleinzakelijke Financiering

Is leasing toch niet de financieringsoplossing voor uw doel?
ABN AMRO Lease is een 100% dochter van ABN AMRO Bank en werkt nauw samen met de bank. Als lease voor u niet de juiste financiering is, dan verwijzen wij u naar ABN AMRO Bank. De relatiemanagers van de bank helpen u bij het zoeken naar een passende bancaire financiering. Via deze link vindt u informatie over de financieringsmogelijkheden van de bank.

Heeft u een klacht?
De klachtenprocedure van ABN AMRO Asset Based Finance N.V. opent u hier.

Trotse sponsor van HAN Hydromotive

Bekijk de video