Menu Sluiten
Nederland

Investeren in metaalbewerkingsmachines: Low volume, high mix & high complexity

Nieuws - 21 februari 2015

Na een aantal jaren van dalende omzetten, zien de vooruitzichten voor de metaalindustrie er nu weer gunstiger uit. Zowel het producenten- als het consumentenvertrouwen is toegenomen. Maar er zijn nog veel meer interessante ontwikkelingen gaande in uw sector.

Low volume, high mix & high complexity
Zo doet big data zijn intrede in de productie en worden machines in toenemende mate complexer. Omdat wij graag met u meedenken, volgt ABN AMRO Lease de ontwikkelingen op de voet. Zo hebben wij een aantal relevante ontwikkelingen in de metaalindustrie voor u op een rij gezet. Immers, hoe beter wij de omgeving van uw onderneming kennen en begrijpen, hoe beter wij de financiering kunnen laten aansluiten op de specifieke kenmerken van uw onderneming.

Download hier ook onze publicatie over de nieuwste ontwikkelingen in de metaalbewerkingsindustrie: Investeren in metaalbewerkingsmachines, low volume, high mix & high complexity.

Bent u van plan te gaan investeren in een metaalbewerkingsmachine?
Klik dan hier en kies uw bedrijfsmiddel. U kunt vervolgens snel en eenvoudig een indicatie van uw maandelijkse kosten berekenen.

Is uw metaalbewerkingsmachine niet opgenomen in ons overzicht? Neem dan contact met ons op, we denken graag met u mee.