Menu Sluiten
Nederland

Publieke sector

De publieke sector is meer dan zorg. Ook onderwijs en overheid zijn sectoren waar leasing de oplossing kan zijn voor uw financieringsvraagstuk. ABN AMRO Lease biedt u de mogelijkheid tot het financieren van medische apparatuur, ICT apparatuur en voertuigen, van operatierobots, tot brandweerwagens tot smartboards. Wij denken graag met u mee.

Lease oplossingen in de publieke sector
Wanneer bancaire financieringsoplossingen van uw organisatie beperkt worden en de financiële middelen afnemen is lease de ideale oplossing.

Uw voordelen op een rij:

  • Met lease speelt u uw werkkapitaal vrij, het grote voordeel is dat u uw liquiditeit behoudt
  • BTW kan meegefinancierd worden. Of dit nu 6% of 21% is
  • Wij stemmen de financiering af op de economische levensduur van het bedrijfsmiddel en kunnen in overleg een stuk softcosts meefinancieren
  • Weinig tot geen extra zekerheden nodig

Lease is budgettair goed in te plannen
Normaal gesproken verloopt een leasecontract volgens een annuïtair schema. U betaalt in dit geval gedurende de looptijd in gelijke maandelijkse termijnen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden zijn er ook andere betaalafspraken te maken. Zo is het mogelijk te kiezen voor aan- of eindbetaling. U doet aan het begin een aanbetaling of wanneer uw contract afloopt betaalt u een van tevoren afgesproken bedrag.

Totaaloplossingen door samenwerking
Wij volgen de ontwikkelingen binnen de public sector op de voet. Of het nu gaat om innovatie in de vorm van robotisering, verduurzaming of digitalisering, ABN AMRO Lease inschakelen betekent totaaloplossingen door samenwerking. Wij bieden maatwerk financieringsconstructies met hoge bevoorschotting, het vrijmaken van liquiditeiten uit bestaande activa en korte doorlooptijden. Met onze kennis van zaken helpen wij uw instelling of onderneming vooruit. Onze specialisten staan u graag te woord!

Vraag het onze specialist

Jochem de Klein

Jochem de Klein
Equipment Specialist

jochem.de.klein@abnamroabf.com
+31 (0)6 10 62 58 87

Bedrijfsmiddelen voor de Publieke sector