Transport & Logistiek

De sector transport en logistiek is een dynamische sector. Veranderingen gaan snel, er is snel sprake van overcapaciteit, de marges staan voortdurend onder druk en uw keuzemogelijkheden in investeren worden steeds meer divers. Welke strategische keuzes hebben transportondernemingen en welke investeringskeuzes zijn hiermee gemoeid? Wij denken graag met u mee. Met onze kennis van objecten en onze jarenlange ervaring kunnen wij de gesprekspartner zijn die u het beste lease-maatwerk levert.

Lease oplossingen binnen transport en logistiek
Financier uw bedrijfsmiddel tot 100% met Financiële Lease
Met financiële lease is het mogelijk uw bedrijfsmiddelen tot 100% te financieren. Dankzij de 100% bevoorschotting hoeft u uw werkkapitaal niet aan te spreken en is het bedrijfsmiddel direct te gebruiken.

Geen restwaarde risico met Operationele Lease
Met behulp van operationele lease kan u kiezen het bedrijfsmiddel over te nemen of terug te leveren. U betaalt dus alleen voor het gebruik.

Bij beide lease oplossingen kunnen we de duur van de lease precies afstemmen op de economische levensduur van het bedrijfsmiddel. Hiermee beogen we dat de kosten en baten met elkaar in verhouding zijn.

Partner in het vinden van duurzame oplossingen
Ook kunnen we uw partner zijn in het vinden van duurzame oplossingen. Uiteraard zijn wij ook zonder leasing bereid onze kennis van zaken op het gebied van transport en logistiek te delen. Wij zijn graag onderdeel van uw duurzame invulling en zitten daarom bij voorkeur bij de investeringsafweging aan tafel. 

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met onze Salesdesk.

T: +31 (0)30 212 67 60
E: salesdesk@nl.abnamrolease.com