Veelgestelde vragen

Over ABN AMRO Lease

ABN AMRO Lease is financier van investeringen in roerende bedrijfsmiddelen. De financieringsvorm lease maakt het mogelijk om 100% van het investeringsbedrag te financieren. Dit biedt ondernemers ruimte om te ondernemen. Daarom zien wij lease – zeker in deze tijd – als ideale oplossing voor ondernemers en ondernemingen om bedrijfsmiddelen te financieren die horen bij de kern van hun bedrijfsvoering. Voor ons reden om lease nog nadrukkelijker onder de aandacht te brengen.

De uitgebreide kennis van bedrijfsmiddelen en sectoren binnen ABN AMRO Lease maakt dat onze lease adviseurs u een totaaloplossing kunnen bieden. Door uw bedrijfsdoelstelling als uitgangspunt te nemen bieden wij complexe lease constructies en maatwerkoplossingen die voor uw investeringsbehoefte optimaal zijn. Daarnaast bieden wij diverse lease oplossingen voor starters, midden en kleinbedrijf, publieke instellingen en groot zakelijke ondernemingen in alle sectoren.

Wij zijn 100% dochter van ABN AMRO. Daardoor is onze dienstverlening gegarandeerd en is gewaarborgd dat we voldoen aan de hoogste bancaire standaarden