Op weg naar duurzaam?

Wij bieden ruimte voor úw succes

Duurzaamheid is bij ons veel meer dan een modewoord. We richten ons actief op bedrijven die de belangen van mens, maatschappij en milieu centraal stellen. Onze flexibele financieringsoplossingen ondersteunen uw transitie naar duurzaamheid. Niemand kan dit alleen. Samen dragen we bij aan een stabiele economie en een duurzame samenleving.

Waarom nu?

Bij steeds meer bedrijven staat duurzaamheid hoog op de agenda. Dit verwacht de maatschappij ook van u. Alles verandert. Elke dag weer. Als u zich nu niet met duurzaamheid bezighoudt, loop u het risico over een paar jaar aan de zijlijn te staan.

Lease kan hier een rol spelen. Wij bieden u ruimte om te investeren in groene initiatieven, terwijl uw werkkapitaal beschikbaar blijft.

Groeipotentieel

Duurzaamheid is tegenwoordig mainstream, deel van de economie en deel van elk bedrijf. Het groeipotentieel in deze markt is enorm. Zo toont KPMG de opmars in duurzame investeringen. Wij helpen u graag bij de financiering hiervan, als uw financiële rechterhand. Zodat u competitief blijft in deze snel veranderende wereld.

Ervaringen van ondernemers

Chayenne Wiskerke van familiebedrijf Wiskerke Onions, ging u al voor. Zij zet alles op alles om haar bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken. Dit doet ze met hulp van ABN AMRO Lease. Benieuwd hoe ze dat doet? Bekijk de video.

Duurzaam ondernemen met Wiskerke Onions

Duurzame objecten

Samen met u wil ABN AMRO Lease omschakelen naar een duurzame samenleving. Daarom ontwikkelen we steeds meer duurzame leasevormen. Zodat u kunt kiezen hoe u vergroent! Vergroenen biedt grote voordelen.

Groenlease

Zou je ook graag zonnepanelen op het dak van je bedrijf willen, maar zie je op tegen de grote investering? Misschien is de GroenLease-regeling dan wat voor jou. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en krijgt een korting op de rente.