ABN AMRO Lease wint Middle Ticket Corporate Lessor 2020

img

Nieuws - 20 november 2020

We zijn trots dat ABN AMRO Lease voor het derde achtereenvolgende jaar 'Middle Ticket Corporate Lessor' heeft gewonnen bij de Leasing Life Awards 2020.De Leasing Life Awards zijn een hoogtepunt in de branche en weerspiegelen de laatste trends in financiering en opmerkelijke initiatieven die in Europa een sterke positie hebben gekregen. Ze erkennen de meest succesvolle initiatieven op het gebied van assetfinanciering en -leasing in het afgelopen jaar.

In de categorie Middle Ticket Corporate Lessor waren de overwegingen van de jury de volgende:

- Aantoonbare betrokkenheid bij de Middle Ticket Sector, zichtbaar door  aanhoudende en groeiende bedrijfsvolumes in de loop van de tijd.

- Asset- of sectorspecialisatie met een hoge mate van expertise

- Zichtbare innovatieve product- en/of dienstenbenadering

- Betrokkenheid bij de Middle Ticket Sector die zich over geografische grenzen heen uitstrekt

- Toewijding aan ontwikkeling van vaardigheden en capaciteiten om het Middle Ticket asset finance product te laten groeien

Roel Winters, Director Lease NL: "Ik ben enorm trots dat ons verhaal en onze inspanningen als bedrijf door de jury zijn herkend. Het is voor ons allemaal een uitdagende periode, maar we blijven ons aanpassen, hard werken en alles doen wat we kunnen om onze klanten te ondersteunen - nu meer dan ooit. Namens mijzelf en het managementteam - dank u."

Felicitaties aan het ABN AMRO Lease-team, evenals aan alle andere prijswinnaars en finalisten die aan het evenement hebben deelgenomen.

Meer info over de awards vindt u hier: arena-international.com/leasing-life-conference-awards-2020/awards/

Meer relevante artikelen

Tips voor bedrijven in het Covid-19 tijdperk

30 april

Naast de steun van de overheid bieden de meeste banken en financiers hun eigen individuele maatregelen aan om hun klanten te ondersteunen. Bij ABN AMRO proberen wij onze klanten zo effectief en flexibel mogelijk te helpen.

Een Lean Journey: verbetering van de efficiëntie en klantgerichtheid met Green Belt training

18 mei

In het eerste kwartaal van dit jaar hebben we een Lean Journey geïnitieerd voor een aantal collega's van ABN AMRO Commercial Finance en Lease door het organiseren van een Green Belt Lean-training, aangeboden door de Lean Consultancy Group.

Case study: bouwen zonder stikstof-uitstoot

12 november

Kijlstra, een Nederlandse betonmortelleverancier, gebruikt sinds kort deels hybride vrachtauto’s en sinds kort een volledig elektrische betonmixer – de eerste ter wereld. Lees hoe ABN AMRO Lease met financial lease het wagenpark van deze betonmortelleverancier duurzamer maakt. Zo krijgen we een schonere lucht en gebeurt er wat aan de woningnood.