Bouwen aan de toekomst

img

Nieuws - 17 juni 2020

Het maken van de transitie naar duurzaamheid is voor veel bedrijven een grote stap. Toch is een duurzame toekomst dichterbij dan je denkt. Kijk bijvoorbeeld naar de bouwsector, waar CO2-reducerende bedrijfsmiddelen steeds vaker worden ingezet.

Een van de trends is de groeiende belangstelling naar de eerste hybride mobiele kraan ter wereld, beter bekend als de City Boy van Spierings. De interesse in deze kraan beperkt zich niet tot alleen Nederland, ook in het buitenland blijft de uitvinding van het bedrijf uit het Brabantse Oss niet onopgemerkt. Maar waarom is juist deze kraan zo toekomstbestendig?

City Boy
Zoals de naam al doet vermoeden is de City Boy uitermate geschikt voor binnenstedelijk werk. De kraan kan geheel elektrisch rijden en werken, waardoor hij aan de strenge milieueisen voldoet. Daarnaast is de City Boy ook compact, manoeuvreren in een drukke binnenstad is dan ook een stuk eenvoudiger is dan machinisten voorheen gewend waren.

Crisis
De belangstelling voor een hybride mobiele kraan is dus groot. Toch blijven grote investeringen door zowel de coronacrisis als de stikstofcrisis mogelijk uit, veel ondernemers worden immers financieel getroffen. Dankzij de oplossingen van ABN AMRO Lease is het mogelijk om zonder grote investering op een duurzame manier te kunnen bouwen aan de toekomst. Wij hebben al meerdere klanten geholpen bij de financiering van de City Boy van Spierings.

Duurzame toekomst
Bent u, net als al die andere ondernemers, klaar voor een duurzame toekomst? Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe wij uw bedrijf kunnen helpen verduurzamen. Wie weet beschikt u binnenkort over de City Boy of een van de vele andere duurzame bedrijfsmiddelen.

Neem direct contact op met een van onze adviseurs.