Fit to serve: de transitie naar ONE ABF - Deel 1

Nieuws - 15 maart 2021

Bekijk het interview met onze People & Culture lead Andrew Johnston en kom meer te weten over hoe wij deze transitie omarmen en tegelijkertijd meer verbonden blijven dan ooit in deze uitdagende tijden:

Lees meer: Over ons, over u

Meer relevante artikelen

Resultaten ABF Klanttevredenheidsonderzoek 2020

18 februari

Bij ABN AMRO Asset Based Finance bieden wij onze klanten ruimte voor succes door een solide partnerschapsbenadering, gebaseerd op gedegen kennis van de sector en jarenlange ervaring op het gebied van assets. Inzicht in de visies en behoeften van onze klanten is essentieel om een uitstekende service te kunnen bieden.

Corona-regelingen moeten de economie draaiend houden

02 maart

Bedrijven zijn sinds de pandemie voorzichtig met investeringen. Arjan Hofstede, Accountmanager Programme Lending Clients bij ABN AMRO Lease vertelt hoe verschillende regelingen daar verandering in moeten brengen. ‘Ik verwacht dat dit jaar weer meer in bedrijfsmiddelen geïnvesteerd gaat worden, ook via lease’.

GroenLease: voordelig zonnepanelen leasen voor je bedrijf

21 december

Zou je ook graag zonnepanelen op het dak van je bedrijf willen, maar zie je op tegen de grote investering? Misschien is de GroenLease-regeling dan wat voor jou. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en krijgt een korting op de rente.