Fit to serve: de transitie naar ONE ABF - Deel 3

Nieuws - 15 april 2021

In 2020 bleek dat onze teams een ongekend vermogen hebben om zich aan veranderingen aan te passen. Andrew Johnston (AJ), onze People & Culture lead, is er zeker van dat dit ons zal helpen bij de uitdagingen die voor ons liggen.

Lees meer: Over ons, over u

Meer relevante artikelen

Resultaten ABF Klanttevredenheidsonderzoek 2020

18 februari

Bij ABN AMRO Asset Based Finance bieden wij onze klanten ruimte voor succes door een solide partnerschapsbenadering, gebaseerd op gedegen kennis van de sector en jarenlange ervaring op het gebied van assets. Inzicht in de visies en behoeften van onze klanten is essentieel om een uitstekende service te kunnen bieden.

Fit to serve: de transitie naar ONE ABF - Deel 2

15 maart

Wij bieden klanten ruimte voor succes. Dit doen we niet alleen met onze producten. Andrew Johnston (AJ), onze People & Culture lead, vertelt hoe wij klanten helpen bij het vervullen van de zakelijke behoeftes, zonder de individuele uitdagingen uit het oog te verliezen.

Fit to serve: de transitie naar ONE ABF - Deel 1

15 maart

Bekijk het interview met onze People & Culture lead Andrew Johnston en kom meer te weten over hoe wij deze transitie omarmen en tegelijkertijd meer verbonden blijven dan ooit in deze uitdagende tijden.