ABN AMRO Lease wint Middle Ticket Corporate Lessor

img

Nieuws - 17 maart 2022

Met trots maken wij bekend dat ABN AMRO Lease de 'Middle Ticket Corporate Lessor' heeft gewonnen van de Leasing Life Awards 2022.

Met trots maken wij bekend dat ABN AMRO Lease de 'Middle Ticket Corporate Lessor' heeft gewonnen van de Leasing Life Awards 2022.

De Leasing Life Awards zijn een hoogtepunt op de kalender van de financiële wereld. Ze weerspiegelen de nieuwste trends op het gebied van financiering en opmerkelijke proposities die leasemaatschappijen hebben opgezet om hun positie in Europa te versterken. De awards erkennen de meest succesvolle initiatieven op het gebied van assetfinanciering en leasing in een aantal verschillende categorieën.

Om voor deze categorie in aanmerking te komen, keek de jury naar leasemaatschappijen die hun betrokkenheid bij de 'middle ticket'-markt (€ 20 miljoen of meer) hadden aangetoond door aanhoudende en groeiende volumes. Grensoverschrijdende asset- en sectorexpertise op het gebied van bedrijfsmiddelen waren belangrijke criteria, evenals bewijs van een flexibel en creatief product- en dienstenaanbod dat onze klanten meer groeikansen biedt.

Miranda Stokkingreef, CEO ABN AMRO Asset Based Finance: "Wij zijn verheugd dat wij de prijs voor het vierde achtereenvolgende jaar hebben gewonnen. Deze prestatie getuigt van de expertise van onze teams op het gebied van assets en hun inzet en capaciteiten om onze klanten te ondersteunen, in het bijzonder in deze onzekere en uitdagende tijden."

Onze felicitaties aan alle andere prijswinnaars en finalisten die aan het evenement hebben deelgenomen.

Meer informatie over de Leasing Life Awards is hier te vinden.