Partners in zakelijke groei

img

Nieuws - 30 juni 2022

Elke dag spreken we met ondernemers die voor flinke uitdagingen staan. Wij staan hen graag terzijde, zodat we zowel grote als kleine ondernemers ruimte bieden voor succes. Hoe we dit doen? Lees meer over de uitdagingen van M. Verschoor B.V. en In Ovo.

M. Verschoor B.V.

De uitdaging

M. Verschoor B.V is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van hijswerkzaamheden. Hoewel het bedrijf betrokken is geweest bij de meest omvangrijke bouwprojecten zoekt M. Verschoor B.V. het deze keer hogerop. Letterlijk. Door een Liebherr LG 1750 SX3 aan het machinepark toe te voegen kan er op 166 meter hoogte nog 120 ton worden getild. Dit bedrijfsmiddel is cruciaal om in te kunnen spelen op een mooie kans in de markt, die tevens bijdraagt aan de transitie naar duurzaamheid. Zo wil M. Verschoor B.V. de kraan inzetten voor de bouw van nieuwe windmolenparken.

Door de bouw van nieuwe windmolens maakt M. Verschoor B.V. impact op het gebied van de energietransitie. Wij zijn blij hier met onze financiering een steentje aan bij te dragen.

De oplossing

Financiële lease

In OVO

De uitdaging

In Ovo is een Nederlandse scale-up die onlangs is opgenomen in de FoodTech 500. De ontwikkeling van In Ovo’s Ella® machine speelde hierbij een grote rol. Ella kan het geslacht van eieren in een vroeg stadium identificeren. Dit geeft broederijen de mogelijkheid om alleen de vrouwtjes uit te broeden en voorkomt daarmee de noodzaak tot het doden van de mannetjes, omdat ze geen eieren kunnen leggen.

Om op deze manier het verschil te maken in zowel dierenwelzijn als duurzaamheid in de pluimveesector was een financiering nodig. Wij zijn trots te melden dat wij het komende jaar meerdere Ella’s mogen financieren. De machines worden geplaatst bij verschillende broederijen in Europa.

De oplossing

Financiele lease met pandrecht

Wilt u ook een bedrijfsmiddel leasen?

Bij ABN AMRO lease je nieuwe en gebruikte bedrijfsmiddelen al vanaf 10.000,-.

Bereken direct uw leaseprijs

Meer relevante artikelen