Menu Sluiten
Nederland

Uw bedrijf verduurzamen?

Lease uw energiebesparende bedrijfsmiddelen en investeer in een duurzame toekomst.

Maak uw leaseberekening

Duurzaam ondernemen

Met lease is een duurzame toekomst heel dichtbij. Voor een vast bedrag per maand plukt u meteen de vruchten van duurzaam ondernemen. Dus stop met groen dromen en start met groen doen!

De voordelen van ABN AMRO Lease

  • Tot 100% financiering mogelijk
  • Van zonnepanelen tot biomassaketels

  • Uw werkkapitaal vrij voor andere activiteiten

Stop met groen dromen, start met groen doen

Stop met dromen en begin vandaag al met duurzaam ondernemen! Bent u er klaar voor? Maak dan geheel vrijblijvend uw leaseberekening en u ziet direct wat uw maandelijkse kosten zijn. 

Van lease heeft u direct profijt

  • Lease is snel geregeld
  • Leasen kan bij ons inclusief BTW
  • Wij helpen u met fiscale voordelen als EIAMIA en VAMIL

Meer pluspunten van lease

  • Een transparant, vast bedrag per maand
  • Flexibele, op seizoensinvloeden afgestemde betaalschema’s
  • Een lease tot wel 120 maanden

Ervaring van ondernemers

Wiskerke Onions
Chayenne Wiskerke van familiebedrijf Wiskerke Onions zet alles op alles om haar bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken. Dat doet ze niet alleen, maar met hulp van ABN AMRO Lease. Benieuwd hoe ze dat doet? Bekijk de video.


Kivits Drunen
Bij Kivits Drunen staat het verduurzamen van transport hoog in het vaandel. In deze video vertelt directeur Rob van Opzeeland hoe hij zijn trucks met hulp van ABN AMRO duurzamer maakte.

Chemelot 
Bekijk hier het verhaal van Ron en Reinoud, ondernemers bij Sitech en LedsEnable. Zij hebben 22 fabrieken op industrieterrein Chemelot met hulp van ABN AMRO Lease vergroend.

Cuppens
Stef Cuppens is de eigenaar van aannemersbedrijf Cuppens. Hij maakte zijn bedrijf duurzamer met zonnepanelen. Benieuwd hoe hij dat samen met ABN AMRO Lease voor elkaar kreeg? Bekijk de video.

Missie 2030 van ABN AMRO

Lease voor duurzame bedrijfsmiddelen sluit mooi aan op Missie 2030 van ABN AMRO. Deze missie heeft een duidelijk doel: in 2030 hebben woningen en kantoren van klanten (die wij helpen financieren) én ons eigen vastgoed gemiddeld energielabel A. Dat is nog eens maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo).

Maak uw leaseberekening