Benieuwd wat u kunt leasen?

Bereken direct uw maandelijkse kosten

Waarom lease?

De financieringsvorm Lease maakt het mogelijk om 100% van het investeringsbedrag te financieren. Een van de grote voordelen van lease: uw werkkapitaal wordt niet aangesproken. Dit is prettig in deze rare tijden. Alles verandert. Elke dag weer. Zo blijft u in staat om direct in te spelen op veranderingen in de markt.

Financiering

De financiering is afgestemd op de economische levensduur van het bedrijfsmiddel. U betaalt in vaste maandelijkse termijnen en het is bovendien vaak fiscaal aantrekkelijk. Met onze expertise aan boord kunt u innoveren en creatief werken aan duurzaam succes. Wij bieden u de ruimte voor úw succes.

Operationele lease

Met operationele lease staat het bedrijfsmiddel niet op uw balans. Deze vorm van lease wordt daarom ook wel ‘off-balance lease’ genoemd. 

Financiële Lease

Financiële Lease is de meest voorkomende manier van bedrijfsmiddelen financieren. Omdat de bedrijfsmiddelen op uw balans komen te staan wordt deze variant ook wel ‘on-balance lease’ genoemd. 

Financiële Lease met pandrecht

U kunt deze leasevorm vergelijken met lenen: u bent zowel juridisch als economisch eigenaar van het bedrijfsmiddel en geeft het in onderpand aan de bank of leasemaatschappij.

Vendor Lease

Bent u een leasemaatschappij, leverancier of producent van roerend en uniek identificeerbare bedrijfsmiddelen? Dan kunt u gebruik maken van portefeuillefinanciering door ABN AMRO Lease.