Vendor Lease

Onze deskundigheid zorgt ervoor dat alle elementen van het Vendor Lease Programma elkaar versterken en dat deze goed aansluiten op uw wensen. Door een nauwe samenwerking begrijpen we uw behoeften en kunnen zo invulling geven aan een optimalisatie van het Vendor Lease programma.

Voor wie is Vendor bedoeld?

Het Vendor Lease Programma is ontwikkeld voor verschillende ondernemingen. Leasemaatschappijen, leveranciers en producenten van roerend en uniek identificeerbare bedrijfsmiddelen kunnen gebruik maken van portefeuillefinanciering door ABN AMRO Lease. Zowel grote als kleine ondernemingen kunnen gebruik maken van ons programma.

Ondernemingen waar het Vendor Programma op gericht is

 • Leasemaatschappijen

 • Producenten

 • Dealers

 • Importeurs

Voordelen van het Vendor Lease Programma voor de Vendor

De belangrijkste voordelen hiervan zijn:

 1. Groeiversnelling door een optimale flexibiliteit van de financiering.
  De grote diversiteit van leaseproducten biedt u de optimale flexibiliteit van de financiering. Zo is het mogelijk om door middel van een off balance-financiering afzet groei optimaal te stimuleren en daarmee de verhoudingen tussen het eigen en het vreemde vermogen te verbeteren. Een on balance-financiering maakt het mogelijk u meer zeggenschap en flexibiliteit te bieden over hoe de financiering in te zetten.
 2. Besparing tijd en kosten door het gebruik van onze Vendor Portal.
  We bieden u een online applicatie waarin calculaties, verzoeken voor lease-aanvragen, uitbetalingen en wijzigingen van contracten snel en gebruiksvriendelijk ingediend kunnen worden. De portal is een geheel op maat gemaakte omgeving voor de Vendor en is overal en altijd toegankelijk.

Voordelen voor Vendoren bij ABN AMRO Lease

 • Hoge mate van expertise, wanneer u het nodig hebt

 • Flexibiliteit en risk sharing

 • Vendor Portal applicatie

 • Gemak: verantwoordelijkheid administratie ABN AMRO Lease

 • Snel uitsluitsel financieringsvraagstuk

 • Afzet- en portefeuillefinanciering

Wij geloven in lange termijn samenwerkingen met Vendoren. Gezamenlijk evalueren we regelmatig het Vendor Lease Programma en streven voortdurend naar verbetering van de performance van het programma. Met onze expertise aan boord kunt u innoveren en creatief werken aan duurzaam succes. Samen effenen we het pad naar een zonnige toekomst. Wij bieden u de ruimte voor úw succes.

Voor het verstrekken van meer informatie en beantwoording van vragen staan onze Vendor experts u graag te woord.

E: vendor@abnamroabf.com
T: 088-5000 200