Transportband food leasen

Een transportband food met een waarde van € 10.000 least u per maand al vanaf € 181
€ 181
Maak uw eigen berekening
Neem contact op
Heeft u vragen? Bel onze adviseurs
088-5000 200
Een transportband food met een waarde van € 10.000 least u per maand al vanaf € 181
€ 181
Maak uw eigen berekening

Dit bedrijfsmiddel is ook bekend als: transportband

Bent u van plan te gaan investeren in een transportband voor uw vis- of vleesverwerking? ABN AMRO Lease helpt graag met het realiseren van deze investering. Samen met u stellen we een passende lease overeenkomst op, zodat u snel en eenvoudig uw investering kunt financieren.

In vrijwel ieder voedselproductieproces is sprake van transportbanden, welke er voor zorgen dat grondstoffen, halffabricaten en/of gereed product getransporteerd wordt van of naar de diverse productiemachines. Dit laatste zorgt er voor dat er een productieflow ontstaat. Door in een flow te produceren worden rendement en efficiency geoptimaliseerd.

Transportbanden zijn er in vele soorten en maten. Deze kunnen niet alleen worden afgestemd op de specifieke toepassing, maar kunnen ook samengesteld worden in iedere gewenste configuratie. Diverse leveranciers van transportbanden werken met standaardmodules, terwijl sommige systemen ook volledig klant specifiek ontwikkeld en geproduceerd worden. ABN AMRO Lease zoekt voor uw investering naar een passende lease overeenkomst, of dit nu gaat om een standaardmodule of specifieke transportband.

Leasen is een flexibele oplossing, afgestemd op uw onderneming

  • Lagere maandlasten dankzij een financieringsperiode die is afgestemd op de economische levensduur van de transportband.
  • Verschillende leaseconstructies mogelijk, inclusief de mogelijkheid om eigenaar van de transportbank te zijn.
  • Geen beslag op uw werkkapitaal en/of rekening courant doordat 100% financiering mogelijk is.
  • Keuzevrijheid in merk, type en leverancier.

Uit welke lease oplossingen kunt u kiezen?
Er zijn verschillende lease oplossing mogelijk:

Het belangrijkste verschil tussen de lease oplossingen is of u er voor kiest het te leasen bedrijfsmiddel wel of niet op uw eigen balans te zetten, en of u wel of niet volledig eigenaar van het bedrijfsmiddel wilt worden.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende leasevormen.

Neem contact op
Heeft u vragen? Bel onze adviseurs
088-5000 200