Op weg naar duurzaam?

Wij zijn graag uw financiële rechterhand

Bekijk de mogelijkheden

Omzetgroei voor The Crew na financiering ABN AMRO Lease

Videoproductiebedrijf The Crew wilde groeien. Een nieuwe, geavanceerde regiewagen was de oplossing, maar het bedrijf had daar niet de financiële middelen voor. Toch is het gelukt om het plan te realiseren. Benieuwd hoe we dit samen met The Crew hebben gedaan?

Bekijk de video

Over ons, over u

Het zijn rare tijden. Alles verandert. Elke dag weer. Ook voor u als ondernemer. Maar u bedenkt telkens nieuwe manieren om uw klanten te bedienen. Zo houdt uw bedrijf een streepje voor. Om tijdig de volgende stap te zetten, heeft u wel de juiste financiering nodig. Van de juiste partner. 

 

Lees meer

Einde uitstel van betaling

Vanwege de impact van het coronavirus hebben onze klanten met een totale leasefaciliteit van maximaal 10 miljoen euro uitstel van betaling gekregen. Deze regeling houdt in dat de leasetermijnen van deze klanten van april tot en met september 2020 werden opgeschort. Sinds 1 oktober worden de leasetermijnen weer geïncasseerd.

Meer informatie

Laatste nieuws

Insights: Services als verdienmodel in de industrie

12 september

Dienstverlening krijgt een steeds grotere rol in de bedrijfsmodellen van maakbedrijven. In sommige gevallen leveren deze bedrijfsmodellen tientallen procenten extra omzet op. Tegelijk is servitization niet weggelegd voor ieder type maakbedrijf.

7 Redenen om te leasen bij ABN AMRO

09 september

Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van lease? Hieronder zetten we de 7 belangrijkste redenen om te leasen op een rij.

CONNECT, the business community of ABN AMRO Asset Based Finance 

27 augustus

CONNECT is a international business community for clients who want to be closely involved with the developments of our organisation, helping us to enhance our customer experience.

Insights: Bouwsector worstelt met dure materialen en personeelstekort

11 augustus

Na de stikstofproblematiek en de pandemie in 2020 worstelt de bouwbranche nu met dure materialen en personeelstekort