Op weg naar duurzaam?

Wij zijn graag uw financiële rechterhand

Bekijk de mogelijkheden

Omzetgroei voor The Crew na financiering ABN AMRO Lease

Videoproductiebedrijf The Crew wilde groeien. Een nieuwe, geavanceerde regiewagen was de oplossing, maar het bedrijf had daar niet de financiële middelen voor. Toch is het gelukt om het plan te realiseren. Benieuwd hoe we dit samen met The Crew hebben gedaan?

Bekijk de video

Over ons, over u

Het zijn rare tijden. Alles verandert. Elke dag weer. Ook voor u als ondernemer. Maar u bedenkt telkens nieuwe manieren om uw klanten te bedienen. Zo houdt uw bedrijf een streepje voor. Om tijdig de volgende stap te zetten, heeft u wel de juiste financiering nodig. Van de juiste partner. 

 

Lees meer

Einde uitstel van betaling

Vanwege de impact van het coronavirus hebben onze klanten met een totale leasefaciliteit van maximaal 10 miljoen euro uitstel van betaling gekregen. Deze regeling houdt in dat de leasetermijnen van deze klanten van april tot en met september 2020 werden opgeschort. Sinds 1 oktober worden de leasetermijnen weer geïncasseerd.

Meer informatie

Laatste nieuws

Dagboek duurzame financiering

22 september

Aan de hand van drie stellingen leg ik uit waarom ik denk dat het veel duurder zal uitvallen als men duurzaamheid niet als een game changer in de bedrijfscontext zou aanvaarden.

Cleantech start-up Healix en ABN AMRO slaan handen ineen

21 september

ABN AMRO Lease is als trotse financiële rechterhand betrokken bij de financiering van meer dan 10 miljoen euro voor de Nederlandse cleantech start-up Healix.

Hoe FloriWorld de bloemensector tot bloei liet komen dankzij een duurzaam gebouw

20 september

Met een duurzaam, future proof gebouw werd experience centre FloriWorld het visitekaartje van de bloemensector. Dit was mede mogelijk dankzij het krediet van ABN AMRO Lease.

Insights: Services als verdienmodel in de industrie

12 september

Dienstverlening krijgt een steeds grotere rol in de bedrijfsmodellen van maakbedrijven. In sommige gevallen leveren deze bedrijfsmodellen tientallen procenten extra omzet op. Tegelijk is servitization niet weggelegd voor ieder type maakbedrijf.