Op weg naar duurzaam?

Wij zijn graag uw financiële rechterhand

Bekijk de mogelijkheden

Omzetgroei voor The Crew na financiering ABN AMRO Lease

Videoproductiebedrijf The Crew wilde groeien. Een nieuwe, geavanceerde regiewagen was de oplossing, maar het bedrijf had daar niet de financiële middelen voor. Toch is het gelukt om het plan te realiseren. Benieuwd hoe we dit samen met The Crew hebben gedaan?

Bekijk de video

Over ons, over u

Het zijn rare tijden. Alles verandert. Elke dag weer. Ook voor u als ondernemer. Maar u bedenkt telkens nieuwe manieren om uw klanten te bedienen. Zo houdt uw bedrijf een streepje voor. Om tijdig de volgende stap te zetten, heeft u wel de juiste financiering nodig. Van de juiste partner. 

 

Lees meer

Einde uitstel van betaling

Vanwege de impact van het coronavirus hebben onze klanten met een totale leasefaciliteit van maximaal 10 miljoen euro uitstel van betaling gekregen. Deze regeling houdt in dat de leasetermijnen van deze klanten van april tot en met september 2020 werden opgeschort. Sinds 1 oktober worden de leasetermijnen weer geïncasseerd.

Meer informatie

Laatste nieuws

Stap voor stap naar een duurzame financiering

04 juni

Duurzaam ondernemen is voor uw bedrijf van cruciaal belang. U bent zich bewust van uw verantwoordelijkheid voor uw toeleveringsketen en u wilt op lange termijn waarde creëren voor uw stakeholders.

Spotlight On: Tjeerd Stap

27 mei

'Spotlight On' is hét platform waar je onze collega’s beter leert kennen. Iedere editie legt een van hen uit hoe hij of zij nou écht van waarde is voor de klanten, wat het leukste is aan werken voor ABN AMRO én er wordt antwoord gegeven op een aantal persoonlijke vragen. Deze editie staat Tjeerd Stap central.

Banken koplopers in duurzame transitie

20 mei

Uit recent onderzoek blijkt dat de financiële wereld een belangrijke rol speelt bij de transitie van bedrijven naar een meer duurzame organisatie.

Insights: Abonnementen in trek tijdens coronacrisis

05 mei

Een groot deel van de bevolking doet tijdens de coronacrisis ervaring op met abonnementen op een product. De ervaring die consumenten nu opdoen, maakt de stap naar Product-as-a-Service een stuk kleiner.