Op weg naar duurzaam?

Wij zijn graag uw financiële rechterhand

Bekijk de mogelijkheden

Omzetgroei voor The Crew na financiering ABN AMRO Lease

Videoproductiebedrijf The Crew wilde groeien. Een nieuwe, geavanceerde regiewagen was de oplossing, maar het bedrijf had daar niet de financiële middelen voor. Toch is het gelukt om het plan te realiseren. Benieuwd hoe we dit samen met The Crew hebben gedaan?

Bekijk de video

Over ons, over u

Het zijn rare tijden. Alles verandert. Elke dag weer. Ook voor u als ondernemer. Maar u bedenkt telkens nieuwe manieren om uw klanten te bedienen. Zo houdt uw bedrijf een streepje voor. Om tijdig de volgende stap te zetten, heeft u wel de juiste financiering nodig. Van de juiste partner. 

 

Lees meer

Einde uitstel van betaling

Vanwege de impact van het coronavirus hebben onze klanten met een totale leasefaciliteit van maximaal 10 miljoen euro uitstel van betaling gekregen. Deze regeling houdt in dat de leasetermijnen van deze klanten van april tot en met september 2020 werden opgeschort. Sinds 1 oktober worden de leasetermijnen weer geïncasseerd.

Meer informatie

Laatste nieuws

Land Life Company en ABN AMRO zetten zich in voor duurzaamheid

14 oktober

In het kader van onze purpose "Banking for better, for generations to come", is ABN AMRO Asset Based Finance een langetermijnpartnerschap aangegaan met Land Life Company.

Dagboek duurzame financiering #2

08 oktober

Zoals u zich wellicht herinnert van mijn eerste blog, begin ik graag met een statement. En daar gaan we dan:"COP 26 zal aantonen hoe serieus de wereldgemeenschap duurzaamheid echt neemt”

Dagboek duurzame financiering #1

22 september

In de eerste van een serie Duurzaamheid blogs deelt Stefan Stübing, Group Sustainable Finance Lead bij ABN AMRO Asset Based Finance, zijn standpunten over hoe bedrijven een grote sprong voorwaarts kunnen maken èn impact van betekenis, als zij duurzaamheid centraal stellen.

Cleantech start-up Healix en ABN AMRO slaan handen ineen

21 september

ABN AMRO Lease is als trotse financiële rechterhand betrokken bij de financiering van meer dan 10 miljoen euro voor de Nederlandse cleantech start-up Healix.