Op weg naar duurzaam?

Wij zijn graag uw financiële rechterhand

Bekijk de mogelijkheden

Omzetgroei voor The Crew na financiering ABN AMRO Lease

Videoproductiebedrijf The Crew wilde groeien. Een nieuwe, geavanceerde regiewagen was de oplossing, maar het bedrijf had daar niet de financiële middelen voor. Toch is het gelukt om het plan te realiseren. Benieuwd hoe we dit samen met The Crew hebben gedaan?

Bekijk de video

Over ons, over u

Het zijn rare tijden. Alles verandert. Elke dag weer. Ook voor u als ondernemer. Maar u bedenkt telkens nieuwe manieren om uw klanten te bedienen. Zo houdt uw bedrijf een streepje voor. Om tijdig de volgende stap te zetten, heeft u wel de juiste financiering nodig. Van de juiste partner. 

 

Lees meer

Einde uitstel van betaling

Vanwege de impact van het coronavirus hebben onze klanten met een totale leasefaciliteit van maximaal 10 miljoen euro uitstel van betaling gekregen. Deze regeling houdt in dat de leasetermijnen van deze klanten van april tot en met september 2020 werden opgeschort. Sinds 1 oktober worden de leasetermijnen weer geïncasseerd.

Meer informatie

Laatste nieuws

Case study: apparatuur voor de tandartspraktijk leasen

13 juli

Tandarts Ageeth Wildervank en haar partner Jorrit Visser volgden twee jaar geleden hun droom: een eigen praktijk openen die precies bij ze past qua kwaliteit, service en sfeer. Ontdekt hoe ze dat hebben gefinancierd.

Is uw bedrijf klaar voor de schok?

08 juli

Waarom maken economen zich zo druk dat het bedrijfsleven weer teruggaat naar 'normaal'? Is dat geen goede zaak? Ja, maar terugkeren naar ‘normaal’ na Covid-19 kan voor veel bedrijven een schok zijn. Wij helpen u uw bedrijf voor te bereiden op goede èn slechte tijden.

Insights: Verkenning van de markt voor groene IT

29 juni

Een minderheid van de IT-beslissers neemt duurzaamheid mee als criterium bij de inkoop. Dat blijkt uit onderzoek van ABN AMRO, in samenwerking met PanelWizard.

Stap voor stap naar een duurzame financiering

04 juni

Duurzaam ondernemen is voor uw bedrijf van cruciaal belang. U bent zich bewust van uw verantwoordelijkheid voor uw toeleveringsketen en u wilt op lange termijn waarde creëren voor uw stakeholders.