Tijd voor herstel van liquiditeit tijdens de coronacrisis

Lees meer

Laatste nieuws

Covid-19 en de verschuiving in duurzame investeringen

23 juni

Het financieren van duurzame assets en projecten is een belangrijke focus voor ABN AMRO Lease. In dit artikel vertelt Claudio Moretti, verantwoordelijk voor Sales en Sustainability, over de uitdagingen en consequenties van de pandemie.

Bouwen aan de toekomst

17 juni

Het maken van de transitie naar duurzaamheid is voor veel bedrijven een grote stap. Toch is een duurzame toekomst dichterbij dan je denkt. Kijk bijvoorbeeld naar de bouwsector, waar CO2-reducerende bedrijfsmiddelen steeds vaker worden ingezet.

Een Lean Journey: verbetering van de efficiëntie en klantgerichtheid met Green Belt training

18 mei

In het eerste kwartaal van dit jaar hebben we een Lean Journey geïnitieerd voor een aantal collega's van ABN AMRO Commercial Finance en Lease door het organiseren van een Green Belt Lean-training, aangeboden door de Lean Consultancy Group. Het doel van de training is het verder ontwikkelen van de vaardigheden om een efficiëntere, klantgerichte service te bieden.

Covid-19: samenwerking tijdens de pandemie

12 mei

Van zes maanden uitstel van betaling tot het activeren van een klantgerichte werkgroep, ABN AMRO Lease hanteert een 'partnerschap benadering' voor de pandemie. Roel Winters, directeur Commercial Clients bij ABN AMRO Lease, legt uit hoe wij onze klanten ondersteunen.

2019

Niet gevonden wat u zoekt?

We hebben geen vragen kunnen vinden.