Op weg naar duurzaam?

Wij zijn graag uw financiële rechterhand

Bekijk de mogelijkheden

Omzetgroei voor The Crew na financiering ABN AMRO Lease

Videoproductiebedrijf The Crew wilde groeien. Een nieuwe, geavanceerde regiewagen was de oplossing, maar het bedrijf had daar niet de financiële middelen voor. Toch is het gelukt om het plan te realiseren. Benieuwd hoe we dit samen met The Crew hebben gedaan?

Bekijk de video

Over ons, over u

Het zijn rare tijden. Alles verandert. Elke dag weer. Ook voor u als ondernemer. Maar u bedenkt telkens nieuwe manieren om uw klanten te bedienen. Zo houdt uw bedrijf een streepje voor. Om tijdig de volgende stap te zetten, heeft u wel de juiste financiering nodig. Van de juiste partner. 

 

Lees meer

Einde uitstel van betaling

Vanwege de impact van het coronavirus hebben onze klanten met een totale leasefaciliteit van maximaal 10 miljoen euro uitstel van betaling gekregen. Deze regeling houdt in dat de leasetermijnen van deze klanten van april tot en met september 2020 werden opgeschort. Sinds 1 oktober worden de leasetermijnen weer geïncasseerd.

Meer informatie

Laatste nieuws

Omzetgroei voor videoproductiebedrijf The Crew na financiering ABN AMRO Lease

31 maart

Videoproductiebedrijf The Crew wilde groeien. Een nieuwe, geavanceerde regiewagen was de oplossing, maar het bedrijf had daar niet de financiële middelen voor. Toch is het gelukt om het plan te realiseren. Benieuwd hoe we dit samen met The Crew hebben gedaan? Bekijk de video.

Fit to serve: de transitie naar ONE ABF - Deel 2

15 maart

Wij bieden klanten ruimte voor succes. Dit doen we niet alleen met onze producten. Andrew Johnston (AJ), onze People & Culture lead, vertelt hoe wij klanten helpen bij het vervullen van de zakelijke behoeftes, zonder de individuele uitdagingen uit het oog te verliezen.

Fit to serve: de transitie naar ONE ABF - Deel 1

15 maart

Bekijk het interview met onze People & Culture lead Andrew Johnston en kom meer te weten over hoe wij deze transitie omarmen en tegelijkertijd meer verbonden blijven dan ooit in deze uitdagende tijden.

Corona-regelingen moeten de economie draaiend houden

02 maart

Bedrijven zijn sinds de pandemie voorzichtig met investeringen. Arjan Hofstede, Accountmanager Programme Lending Clients bij ABN AMRO Lease vertelt hoe verschillende regelingen daar verandering in moeten brengen. ‘Ik verwacht dat dit jaar weer meer in bedrijfsmiddelen geïnvesteerd gaat worden, ook via lease’.