Einde uitstel van betaling

leasetermijnen worden weer geïncasseerd 

Meer informatie

Laatste nieuws

GroenLease: voordelig zonnepanelen leasen voor je bedrijf

21 december

Zou je ook graag zonnepanelen op het dak van je bedrijf willen, maar zie je op tegen de grote investering? Misschien is de GroenLease-regeling dan wat voor jou. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en krijgt een korting op de rente.

Spotlight On: Arjan Hofstede

10 december

‘Spotlight On” is hét platform waar je onze collega’s beter leert kennen. Iedere editie legt een van hen uit hoe hij of zij nou écht van waarde is voor de klanten, wat het leukste is aan werken voor ABN AMRO én er wordt antwoord gegeven op een aantal persoonlijke vragen. Deze editie staat Arjan Hofstede centraal.

ABN AMRO Lease wint Middle Ticket Corporate Lessor 2020

20 november

We zijn trots dat ABN AMRO Lease voor het tweede achtereenvolgende jaar 'Middle Ticket Corporate Lessor' heeft gewonnen bij de Leasing Life Awards 2020.De Leasing Life Awards zijn een hoogtepunt in de branche en weerspiegelen de laatste trends in financiering en opmerkelijke initiatieven die in Europa een sterke positie hebben gekregen.

Case study: bouwen zonder stikstof-uitstoot

12 november

Kijlstra, een Nederlandse betonmortelleverancier, gebruikt sinds kort deels hybride vrachtauto’s en sinds kort een volledig elektrische betonmixer – de eerste ter wereld. Lees hoe ABN AMRO Lease met financial lease het wagenpark van deze betonmortelleverancier duurzamer maakt. Zo krijgen we een schonere lucht en gebeurt er wat aan de woningnood.
2019

Niet gevonden wat u zoekt?

We hebben geen vragen kunnen vinden.