Op weg naar duurzaam?

Wij zijn graag uw financiële rechterhand

Omzetgroei voor The Crew na financiering ABN AMRO Lease

Videoproductiebedrijf The Crew wilde groeien. Een nieuwe, geavanceerde regiewagen was de oplossing, maar het bedrijf had daar niet de financiële middelen voor. Toch is het gelukt om het plan te realiseren. Benieuwd hoe we dit samen met The Crew hebben gedaan?

Over ons, over u

Het zijn rare tijden. Alles verandert. Elke dag weer. Ook voor u als ondernemer. Maar u bedenkt telkens nieuwe manieren om uw klanten te bedienen. Zo houdt uw bedrijf een streepje voor. Om tijdig de volgende stap te zetten, heeft u wel de juiste financiering nodig. Van de juiste partner. 

 

Einde uitstel van betaling

Vanwege de impact van het coronavirus hebben onze klanten met een totale leasefaciliteit van maximaal 10 miljoen euro uitstel van betaling gekregen. Deze regeling houdt in dat de leasetermijnen van deze klanten van april tot en met september 2020 werden opgeschort. Sinds 1 oktober worden de leasetermijnen weer geïncasseerd.

Laatste nieuws

Dag­boek duur­za­me fi­nan­cie­ring #3

24 november

COP26 conferentie is op dit moment top of mind (zie mijn voorgaande blog) en de Europese markt bevindt zich midden in de implementatie van de EU Groene Taxonomie. Dit is misschien een goed moment om eens diep adem te halen en in te zoomen op de onmiddellijke impact op de bestaande economie.

Waarom zakelijke bezwaren tegen CO2-reductie geen stand houden

17 november

Er is een groeiende realisatie dat met spoed actie moet worden ondernomen om de klimaatcrisis aan te pakken en bedrijven spelen daarin een cruciale rol. Maar verandering stuit onvermijdelijk op weerstand en bezwaren worden opgeworpen door interne en externe belanghebbenden, zoals personeel, leveranciers en klanten.

Land Life Company en ABN AMRO zetten zich in voor duurzaamheid

14 oktober

In het kader van onze purpose "Banking for better, for generations to come", is ABN AMRO Asset Based Finance een langetermijnpartnerschap aangegaan met Land Life Company.

Dagboek duurzame financiering #2

08 oktober

Zoals u zich wellicht herinnert van mijn eerste blog, begin ik graag met een statement. En daar gaan we dan:"COP 26 zal aantonen hoe serieus de wereldgemeenschap duurzaamheid echt neemt”