Ontdek 5 voordelen van lease voor uw bedrijf

img

Nieuws - 31 maart 2023

In een economisch onzekere tijd als deze kan het een uitdaging zijn om uw bedrijf draaiende te houden, laat staan te laten groeien. Financieringsoplossingen, zoals een lease, kunnen u de financiële ruimte en flexibiliteit geven die u zoekt om – weer – vol vertrouwen vooruit te gaan. Hier zijn vijf voordelen van Lease. 

1. U kunt rekenen op een partner voor de lange termijn

De producten van ANB AMRO Lease zijn ontworpen met het oog op een langdurig partnerschap. Wij willen uw bedrijf en toekomstplannen begrijpen, zodat we samen de juiste financieringsoplossing vinden. We kennen de toegevoegde waarde van assets in uw branche en weten hoe kritisch die in uw bedrijfsproces zijn. Vanuit die deskundigheid en ervaring delen we relevante inzichten en kunnen we snel en efficiënt handelen.

Lees de ervaringen van onze klanten

2. Toegang tot de beste bedrijfsmiddelen

Met onze laagdrempelige leaseoplossingen, zoals financiële lease, kunt u de kosten van nieuwe of gebruikte bedrijfsmiddelen over een langere periode spreiden en hoeft u niet de volledige kosten vooraf te betalen. Met een financiële lease kunt u voor een vast maandbedrag 100% van uw bedrijfsmiddel financieren – als u wilt inclusief btw. Zo kan uw bedrijf gebruik maken van de allerbeste apparatuur, voertuigen of technologische innovaties, of z’n milieuprestaties verbeteren – en een voorsprong nemen op de concurrentie.


Van bedrijfsauto’s tot medische apparatuur en van zeecontainers tot productiemachines: er is met financiele lease meer mogelijk dan u denkt. Lees waarom Lease aantrekkelijk kan zijn, of bekijk het overzicht van te leasen bedrijfsmiddelen.

3. Bescherm uw cashflow

De huidige economie kampt met stijgende prijzen, druk op wereldwijde toeleveringsketens en vaak lange betaaltermijnen. Veel bedrijven komen daardoor in cashflowproblemen. Lease biedt u een manier om bedrijfsmiddelen te financieren, waarbij u optimaal gebruik kunt blijven maken van uw werkkapitaal: u kunt een object aanschaffen zonder uw werkkapitaal aan te spreken of eerst te moeten sparen. Zo houdt u ook direct overige activa vrij voor andere (financierings)doeleinden. Met Sale and Lease Back, bijvoorbeeld, kunt u de waarde contant maken van activa die u al bezit: u biedt dan uw object ter financiering aan en leaset dit terug van ons. Zo creëert u gemakkelijk en snel extra werkkapitaal.

4. Combineer flexibiliteit met duidelijkheid

Wij bieden u een perfecte combinatie van voorspelbaarheid en flexibiliteit in het opstellen van een leasecontract. Zo bepaalt u zelf of u het totale aankoopbedrag financiert of slechts een gedeelte ervan. U bepaalt ook of u het object volledig afbetaalt dan wel gedeeltelijk, en in hoeveel termijnen. De maandlasten en looptijd van de financiering stemmen we samen af op uw situatie, en op de levensduur en het gebruik van het object. Omdat leaseproducten bovendien korte goedkeuringsprocedures kennen, kunt u met een lease snel inspelen op kansen.

Meer informatie over de financieringsoplossingen van ABN AMRO Lease

5. Wees verzekerd van advies over de best passende oplossing

U kunt bij ABN AMRO Lease uit verschillende lease-producten kiezen. Alle vormen hebben hun eigen voordelen. Zo kan de ene leasevorm u belastingvoordeel bieden, terwijl de andere uw vermogenspositie op de balans verbetert. Ook de voors en tegens van eigenaarschap wegen we af: samen kijken we welke oplossing het beste past bij uw situatie.

Ontdek meer over ABN AMRO Lease of neem contact op tijdens kantooruren op: 088-5000 200